Oldal frissítése

BVLGARI Goldea The Roman Night EdP

5 1 értékelés
Szuper ár
15 490 Ft

BVLGARI Goldea The Roman Night EdP

Olyan parfümöt szeretnél, amiért mások irigyelni fognak? A(z) BVLGARI Goldea The Roman Night EdP rendkívüli illat nőknek. A parfüm fő alkotói a virágos jegyek, amelyben olyan tónusok dominálnak, mint a jázmin, a rózsa és az ibolya. A parfüm csábító kompozíciójához elengedhetetlen a virágos mellékillat is, melyben pl. a jázmin, a gyöngyvirág és a narancsvirág könnyed aromája keveredik. Ez a parfüm főleg a nyári napokon ideális viselet, de hétköznapokra is kiváló. A(z) BVLGARI Goldea The Roman Night EdP parfümöt Olaszországban gyártják.

A(z) BVLGARI Goldea The Roman Night EdP parfüm főbb paraméterei

  • Női parfüm
  • Elsődleges illatfajta: virágos
  • A(z) BVLGARI Goldea The Roman Night EdP másodlagos illatfajtája: virágos
  • Gyártási helye: Olaszország

Egyéb információk a(z) BVLGARI márkáról

A Bvlgari egy olasz márka, amelyet Sotirios Voulgaris ezüstműves alapított 1884-ben Rómában. Először csak az órákra, ékszerekre és egyéb kiegészítőkre koncentrált. Az első Bvlgari parfüm 1992-ben látott napvilágot és azóta is nők és férfiak tömege vásárolja az egész világon. A termékek nem csak kiváló minőségükről híresek, de az üvegek stílusos alakjáról is.

Kód:  KPFC1510nad
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KPFC1510nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05