Oldal frissítése

BVLGARI Goldea Rose EdP Set 130 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BVLGARI Goldea Rose EdP Set 130 ml

A BVLGARI Goldea Rose EdP Set ajándékcsomag illata a nőiességedre, szépségedre és kecsességedre emlékeztet. Már maga az üveg egy romantikus kalandot idéz, és a színével együtt ragyogóan tükrözi minden nő merészségét és csábító erejét. A BVLGARI Goldea Rose EdP Set a rózsa és a pézsma virágos keverékét varázsolja köréd. Minden szívet megolvaszt körülötted. Engedd, hogy a BVLGARI Goldea Rose kifinomult illata magával ragadjon.

A BVLGARI Goldea Rose EdP Set ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A BVLGARI Goldea Rose EdP Set ajándékcsomag nők számára készült
  • A nőiességre, szépségre és kecsességre emlékeztet
  • Virágos, pézsmás illat
  • Alkalmas mindennapi viseletre
  • A BVLGARI Goldea Rose EdP Set ajándékcsomagot különösen az érzéki nők fogják szeretni

A BVLGARI Goldea Rose EdP Set ajándékcsomag jellemzői

A BVLGARI Goldea Rose EdP ajándékcsomag Alberto Morillas munkáját dicséri. Az illat 2016-ban látta meg a napvilágot, és azóta számos nő kedvencévé vált. Nőiességüket, szépségüket és kecsességüket ünnepli. Tetszeni fog a rózsaszínű palack szokatlan kialakítása a lekerekített formákkal. Már a látványa is egy romantikus, szenvedéllyel teli utazásra repít.

A BVLGARI Goldea Rose EdP Set illat leírása

Miután az eau de toilette a bőrre kerül, a rózsa és a kifinomult pézsma érzéki jegyei nyílnak meg. Ezekhez csatlakoznak a bergamott és az egzotikus gránátalma akkordjai. Az illat szíve rózsás jegyekkel folytatódik, valamint a bazsarózsa és a jázmin virágos aromájával. Mindezt tökéletesen kiegészíti az édes barack. Az alapillatban a szantálfa, az édes vanília és a füstös tömjén fás illata nyűgöz le. Mindezt a kifinomult pézsma követi. 

A készlet tartalma: 
BVLGARI Goldea Rose EdP  női eau de toilette, 50 ml
Testápoló, 40 ml
Tusfürdő, 40 ml

Illat típusa:
Virágos, pézsmás

Fej:
Gránátalma

Szív:
Damaszkuszi rózsa

Test:
Pézsma


Összetétel

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ALFA-IZOMETIL-IONON, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, FAHÉJALKOHOL, CITRAL, EUGENOL, COUMARIN, BHT

Paraméterek

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Musk (pézsma), Rózsa
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 130 ml
ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ALFA-IZOMETIL-IONON, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, FAHÉJALKOHOL, CITRAL, EUGENOL, COUMARIN, BHT'>
Kód:  KPFC3235
Termékszám:  783320459337

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05