Oldal frissítése

BVLGARI Aqva Marine Pour Homme EdT 150 ml

4,8 54 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BVLGARI Aqva Marine Pour Homme EdT 150 ml

A Bvlgari AQVA Marine Pour Homme egy egyedi illat, a természet hangjaival tele. Az illat emlékeztet az óceán frissességére és a természetes életerőre, mely kellemesen felébreszti gondolatait. Ez a parfüm tökéletesen illik az energikus, bátor és sportos férfiakhoz, akik a legteljesebb mértékben képesek élvezni az életet. A citrus csatlakozása a virágos szívillathoz és a fás akkordokhoz beburkolja testét energizáló frissességgel. Ez az illat tökéletesen kiemeli a természetes férfiasságot, a férfias kisugárzást és érzékiséget.
A keserű grapefruit lédús felhangjai óvatosan keverednek el a nerolival. A virágos aromákról a posidonia és a finom illatú romantikus rózsa gondoskodik. Az illat gazdag és tartós alapja a fehér cédrusfa. A tartály egy érdekes üvegcse, mely kerek és színe a derűs nyári napos tengeré. Használhatja nappali illatként, vagy egy romantikus vacsorán kettesben - a siker garantált! Kényeztesse magát ezzel az illattal, mely elbűvöli a nőket!
Összetevők:
Fej: narancsvirág, neroli, grapefruit
Szív: posidonia, rozmaring
Bázis: ámbra, fehér cédrusfa
Töltet:
150 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KPFA162a
Termékszám:  783320913563

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20