Oldal frissítése

Burberry Mr. Burberry EdT 100 ml TESTER

Kiegészítők a termékhez

Burberry Mr. Burberry EdT 100 ml TESTER

Burberry Mr. Burberry - a szenvedély, a vágy és az eredetiség által inspirált illat. A Mr. Burberry egy modern férfi illat, amely nélkülözhetetlen kiegészítőddé fog válni. A Mr. Burberry parfüm kompozíciója a fűszeres és a fás jegyeket ötvözi. Az eredmény egy olyan elegy, amely elvarázsol kifinomultságával és az illatakkordok tökéletes keverékével. Adj egy csipetnyi eleganciát és vonzerőt stílusodhoz a Burberry Mr. Burberry férfi illattal.
A parfümériákban általában tesztert használnak az illatok kipróbálására. Ez összetételében nem különbözik a szokásos parfümtől, azonban kialakítása kissé eltérhet (kevésbé dekoratív doboz, kupak nélküli üveg stb.), ezért a teszterek kevésbé alkalmasak ajándék gyanánt. Ideálisak ugyanakkor saját használatra, hogy alacsonyabb áron élvezhesd a klasszikus parfümök minden előnyét.
Összetétel:
Fej: üröm, kardamom, grapefruit
Szív: cédrus, szerecsendió, nyír
Bázis: guajakfa, szantálfa, vetiver
Kiszerelés: 100 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Származási hely Anglia

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPPT0080
Termékszám:  5045490438907

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15