Oldal frissítése

Burberry London for Men EdT 100 ml TESTER

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Burberry London for Men EdT 100 ml TESTER

Burberry London for Men

London Eau de Toilette férfiaknak tervezték, akik szeretik a józan elegancia kapcsolódó stílusban. Gyönyörű aromák tippeket dohány és bőr vonzza a nők, mint a mágnes. Férfias illat egy eredeti kompozíció, amely megnyúlt, és mellékelni az ember hosszú ideig alkalmazása után. WC víz alkalmas a mindennapi viselet is, de azt is kiemelkedik este a vállalat. Csomagolja magát egy gyönyörű illat, amely kiemeli a természetes elegancia! 

Elegancia és stílus egy flakon

Ha felvette az illatot magad, csak akkor veheti igénybe ezt az ajánlatot, mely a kedvenc illatanyag flakon NOW tesztelés. Tester biztosan tudjuk a klasszikus illatszerek, ahol alkalmazzák, így az ügyfelek szaga teszt. Performing teszter nem egészen ugyanaz az eredeti csomagolásban illatát. Általában kevésbé feltűnő, üvegben lehet csomagolni csak egy fehér doboz nyomtatás nélkül, vagy lehet csomagolatlan és többnyire hiányzó felső fedél spray.Az illat néven egy teszter nem alkalmas, mint egy ajándék, de ez egy jó választás, hogy mentse a környezet és a pénztárca. 

összetétel

  • fej:
    ibolya illatos, levendula, bergamot, bors
     
  • alapján:
    mirha, dohány, guajakalapú fa, tölgyfazuzmó
     
  • szív:
    mimóza, bőr

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Anglia

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPPT0015
Termékszám:  5045411326979

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05