Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BURBERRY London for Men EdT 100 ml

4,7 52 értékelés
Változat
Űrtartalom
30 ml 50 ml 100 ml
15 190 Ft

BURBERRY London for Men EdT 100 ml

BURBERRY London for Men EdT
BURBERRY

A tiszta brit elegancia rejtőzik a BURBERRY London for Men EdT-ben, és az első pillanattól ez sugárzik már az üvegéről is. Azt ugyanis a BURBERRY divatmárkára jellemző ikonikus kockás mintázatú textil borítja.

Alapvető információk

Illat típusa:

Keleties, fűszeres

Célcsoport:

Férfiak

Illatanyag összetevők:

Levendula, bergamott, mimóza, bőr, moha, dohány

Az Eau de Toilette összetétele

BURBERRY London for Men (2006) EdT

fej

Levendula, bergamott, fahéj

BURBERRY London for Men (2006) EdT

szív

mimóza, bőr

BURBERRY London for Men (2006) EdT

ALAP

moha, guajakfa, opoponax, dohány

Az Eau de Toilette jellemzői

Ez egy fantasztikus illat, amivel még London sokmilliós városában sem fogsz elveszni a tömegben. A BURBERRY London for Men EdT tökéletesen ötvözi a hagyományos értékeket a modern férfi dinamikus stílusával. Fűszeres, keleties illata igazi úriemberré varázsol.

BURBERRY London for Men EdT

Férfiak számára ideális eau de toilette

Az Egyesült Királyságból származó eau de toilette

Fűszeres, keleties illatú

Alkalmas egész napos viseletre

2006-ban Antoine Maisondieu parfümkészítő tervezte

100 ml-es kiszerelés

A BURBERRY London for Men illat leírása

Kezdésként a lédús bergamott, a mámorító levendula és egy csipetnyi fahéj váratlanul kellemes kombinációja lep meg. Az illat szívjegyét az érzéki bőr és a félénk mimóza akkordjai alkotják, amelyek végül a moha és a maximálisan férfias dohány opoponaxos, csábító és fás tónusaiban oldódnak fel. A BURBERRY London férfi eau detoilette vonzerőt kölcsönöz és kiemeli a természetes karizmát.

Milyen alkalmakra való az eau de toilette

A BURBERRY London for Men Eau de Toilette igazi brit stílust és eleganciát sugároz. Ideális a hidegebb időjárás idején. Ugyanakkor semmi sem akadályozza meg, hogy egész évben használd, mind hétköznapi, mind különleges alkalmakkor. Az illatot az igazi, kortalan úriembereknek tervezték.

BURBERRY

A Burberry egy brit luxuscikk márka, amelyet 1856-ban Thomas Burberry alapított. Idővel a klasszikus angol vidéki stílusú ruhadarabokra összpontosított, amelyek ellenállnak a brit időjárás viszontagságainak. Az 1950-es évek óta még a brit királyi család udvari szállítója címmel is büszkélkedhet. Burberry ikonikus kockás mintája mára a legmagasabb minőség védjegyévé vált. A parfümjei is ugyanezt a vonalat követik. A Burberry illat kifinomult, előkelő társasági hangulatot áraszt, és az angol eleganciában gyökerező hagyományokra utal. Próbáld ki a London termékcsalád legendás parfümjeit, amelyek készülnek férfi és női változatban is, és élvezd az illatot,mely arisztokratikus luxussal ajándékoz meg a saját bőrödön.

BURBERRY kategóriák

BURBERRY

Parfümök

BURBERRY

Testkozmetikumok


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Keleti
Illatösszetevők Bergamott, Bőr, Levendula, Bors
Származási hely Anglia

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFA111
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3386463039625

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15