Oldal frissítése

BURBERRY Hero EdT 150ml

43 690 Ft

BURBERRY Hero EdT 150ml

Ha szívesen választod a kellemes férfi illatokat, akkor feltétlenül elnyeri tetszésed a népszerű BURBERRY eau de toilette. A lehengerlő BURBERRY férfi eau de toilette harmonizálja a belső, lelki és a fizikai jólétet. A fás jegyek speciálisan tervezett kombinációja erős, mégis finom illatot alkot, amely minden érzékszervet stimulál. Fő jellemzői a frissesség, erő, lágyság és hihetetlen tartósság. Adj egy esélyt a kibontakozásra a megkapó BURBERRY eau de toilette-tel, amely bátorságot ad ahhoz, hogy kifejezd az érzelmeidet és megoszd az érzéseidet.

A minőségi BURBERRY Hero EdT 150ml alapvető jellemzői

  • A megkapó BURBERRY eau de Toilette zamatos férfi tónusokat egyesít
  • Az illat természetét alapvetően meghatározza a domináns fás tónusok keveréke
  • Eredetét tekintve is kiemelkedő a népszerű BURBERRY eau de toilette illat, amelynek származási helye Anglia
  • Űrtartalma 150 ml
  • Csak rajtad múlik, milyen alkalomból választod ezt a megkapó illatot

A méltán híres BURBERRY eau de toilette különleges illattal büszkélkedhet

Élj át rendkívüli pillanatokat a hétköznapok során a népszerű BURBERRY eau de toliette illatával. A hangsúlyos fás elsődleges illatfajta felhívja magára a figyelmet a válogatott összetevőknek köszönhetően. Származási helye Anglia. Az itt előállított BURBERRY eau de toilette erősíti az önbizalmad és túlmutat a jelenen. Az üveg űrtartalma 150 ml. Ez az eau de toilette illat kiváló választás a hétköznapi rohanáshoz, illetve különleges alkalmakra egyaránt. A társaság középpontja leszel akár egy munkaebéd, akár egy esti parti alkalmával.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Anglia

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KPFA1822
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614229820805

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05