Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

BURBERRY Brit Sheer EdT 100 ml

4,9 7 értékelés
Változat
Űrtartalom
100 ml
17 490 Ft

BURBERRY Brit Sheer EdT 100 ml

A Burberry Brit Sheer parfüm gyönyörű friss illat a nők számára. A finom játékos mandarin árnyalatú virágos illat minimalista összetételű, amely tökéletesen kiemeli az illatösszetevők tónusait. A parfüm 2005-ben került a piacra és mindmáig rengeteg rajongója van, akik e nélkül az egyedi illat nélkül nem tudják elképzelni egyetlen napjukat sem. A friss koktél a rózsaszín bazsarózsa romantikus akkordjait és a fehér pézsma fűszeres illatának akkordjait tartalmazza.

Az illat klasszikus rózsaszínű fiolában van tárolva, amely egy divatos rózsaszínű kockával van díszítve. Ez az üvegcse nagyszerűen fogja díszíteni az Ön asztalát. Az illat a fiatal lányok és nők számára ajánlott, akik szeretik a szabadságot, függetlenséget és tele vannak a parázsló szenvedély energiájával. A Burberry Brit Sheer nő szereti a játékosságot és élvezi a mindennapi örömöt. Az illat tökéletesen kiemelkedik a nyári napokon, de egyedülállóan végigkíséri télen is. Az üdítő nyári nyugalomra fogja emlékeztetni Önt, és kellő energiát nyújtanak az Ön számára. Burkolja be magát a lágy és gyengéd szépségbe!


Összetétel:
Fejillat: mandarin
Szívillat: rózsaszín bazsarózsa
Bázisillat: fehér pézsma
Kiszerelés:
100 ml-es

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Anglia

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFA125
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3386460004749

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05