Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BURBERRY Body Tender EdT

4,9 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BURBERRY Body Tender EdT

Ha rajongásig szereted a kellemes női illatokat, akkor a legjobb választás a népszerű BURBERRY eau de toilette. A bájos BURBERRY női eau de toilette használatával készen állhatsz a rád váró kihívásokra. A chypre vagy ciprus illat pezseg az élettől, ami nem csökkenti ellenállhatatlan eleganciáját. Mindenki szívét rabul ejti, aki ki akar tűnni a tömegből. Még ha a belső szépség elsőre észrevétlen is marad, a pézsmaillat kihozza természetes érzékiségedet és megmutatja titokzatos lelkedet. A pézsma frissítő jegyeit használták az előállítás során. Számolj le a kötöttségekkel a megkapó BURBERRY eau de toilette-tel és légy önmagad.

Eau de Toilette BURBERRY Body Tender EdT ...

A népszerű BURBERRY Body Tender EdT alapvető paraméterei

  • A megkapó BURBERRY eau de Toilette zamatos női illatjegyeket foglal magába
  • Az uralkodó illatfajta a domináns chypre (ciprusos) tónusok kombinációja
  • A fő összetevő mellett kiemelkedik a másodlagos, pézsma illatjegyek kombinációja
  • A további illatösszetevőket alkotja a kellemes bergamott, jázmin, rózsa, vanília és zöld tea
  • Eredetét tekintve is kiemelkedő a népszerű BURBERRY eau de toilette illat, amelynek származási helye Anglia
  • Használd ezt a magával ragadó illatot bármilyen alkalomra

A méltán híres BURBERRY eau de toilette magával ragadó illattal rendelkezik

Burkolózz kellemes illatfelhőbe a népszerű BURBERRY eau de toliette illatával. Az uralkodó chypre (ciprusos) elsődleges illatfajta és a kiemelkedő pézsma másodlagos illatfajta az egyszerű hétköznapokat is felejthetetlen élménnyé varázsolják. Miközben magadba szívod a diszkrét illat első fuvallatát, olyan illatjegyek üde elegye, mint a zamatos bergamott, jázmin, rózsa, vanília és zöld tea, fokozza az átélt élmény erejét. Származási helye Anglia. Az itt készített BURBERRY eau de toilette az energia és az érzékiség kiapadhatatlan forrása, amely bármely alkalmat bearanyoz. Az eau de toilette tökéletes választás egy rohanós munkanapra és különleges alkalmakra egyaránt. Kápráztasd el vele a környezetedet egy munkaebéd alkalmával vagy egy esti partin.

Kód:  KPFH584nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05