Oldal frissítése

BURBERRY Body Tender EdT 85 ml

4,9 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BURBERRY Body Tender EdT 85 ml

A Burberry által megalkotott Body Tender Eau de Toilette parfüm egy igazán magával ragadó illat. Örökifjúságot, érzékenységet, tökéletes nőiességet és jóllétet sugall. Az illat elegáns üvegcsében érkezik, stílusos desingú, kellemes kialakítású, így minden hölgy táskájába könnyedén belefér. Energikus, játékos, mégis nyugalmat árasztó illat, amely csábításra is tökéletesen alkalmas. Tökéletes olyan hölgyeknek, akik titokzatosak, és szeretnek a misztérium felhőjébe burkolózni.

Ez az illat egy könnyedebb és nőiesebb változata az eredeti Burberry Body illatnak. Különleges illatélményt nyújt a lédús barack, a bergamot, és az üröm keveredése. Romantikus beütést ad a parfümnek a rózsa, jázminnal keverve, amelyet remekül kihoz a fekete tea erős aromája. Szantálfa, cashmeran fa, vanília, ámbra és pézsma egészíti ki a kombinációt, hogy minden férfit megbabonázhass az illatoddal. Burkold magad édes illatfelhőbe, mellyel bármelyik férfi fejét elcsavarhatod.


Összetevők:
Fejjegyek: üröm, bergamot, barack, citrom
Szívjegyek: rózsa, jázmin, fekete tea, szantálfa
Alap: cashmeran fa, vanília, ámbra, pézsma
Kiszerelés:
85 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Chypre (ciprusos)
Illatösszetevők Bergamott, Jázmin, Rózsa, Vanília, Zöld tea
Származási hely Anglia

Űrtartalom

Űrtartalom 85 ml
Kód:  KPFH584a
Termékszám:  5045377630592

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15