Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BULLDOG Original Moisturizer 100 ml

4,6 77 értékelés
3 190 Ft

BULLDOG Original Moisturizer 100 ml

A BULLDOG Original Moisturizer hidratáló krém a férfiak kozmetikumaira szakosodott brit márka terméke. Az arckrémet a normál bőr ápolására tervezték, amely táplálást és hidratálást biztosít a bőrnek. Könnyen felszívódik, és nem hagy ragacsos vagy olajos réteget a bőrön. A férfi arckrém összetételét hatékony baobab olaj gazdagítja, amely vitaminokban és esszenciális zsírsavakkal teli. A férfi krém összetétele lenolajjal, aloe vera és zöld tea kivonatokkal van dúsítva, hogy megnyugtassa és regenerálja a bőrt. Ezenkívül az Original termékcsalád könnyű, friss, férfias illatot ötvöz, amely citrusfélék keverékével nyílik meg, és a muskátlikon és a pacsulion keresztül folytatja a fás alapot cédrusfa, üröm és vetiver segítségével.

A BULLDOG Original férfi krém főbb jellemzői

  • Férfiak számára kifejlesztett krém a brit Bulldog márkától
  • Az arckrém mélyen táplálja és intenzíven hidratálja a bőrt
  • Lenolajat, aloe verat és zöld teát tartalmaz a bőr regenerálódásához és vitalitásához
  • A Bulldog könnyen felszívódik, és nem hagy ragacsos vagy olajos réteget a bőrön
  • Original hidratáló arckrém a normál bőr ápolására
  • Az Original termék, illóolajok könnyű, friss, férfias aromájával
  • Mesterséges színezékek, szintetikus illatanyagok és állati eredetű összetevők nélkül

Aktív hatóanyagok:

  1. Aloe vera - poliszacharidokat, enzimeket, A, B, C és E vitamint, ásványi anyagokat, nyomelemeket, aminosavakat, gélt alkalmaz minden bőrtípusra, ideértve a legérzékenyebbet is, az aloe vera megköti a nedvességet, hogy segítse a bőr hidratálását, regenerálódik, nyugtató, bőrpuhító, gyógyító és lehűtő képesség, antioxidánsként hat és gyulladáscsökkentő, védőfóliát hoz létre a bőrön és regenerálja a már sérült bőrt
  2. Camelina olaj - len (Camelina Sativa) hamis lenként is ismert növény, a magokat omega-3 zsírsavakban és E-vitaminban gazdag étkezési olajjal préselik, a kozmetikumok kiváló kondicionáló hatásúak, a magas vitamintartalomnak köszönhetően nyugtatják és táplálják a bőrt. Az E kiváló antioxidáns, lágyítja a bőrt, táplálja és puhává teszi.
  3. Zöld tea kivonatok - A zöld tea erős antioxidáns, erős stimuláló, támogató és tisztító hatást gyakorol a bőrre, tartalmaz katechineket - antibakteriális anyagokat, amelyek segítik a harcot a pattanást okozó baktériumok ellen.

Felhasználás módja:
Használd reggel és este. Vidd fel egyenletesen a megtisztított arc- és nyak bőrére.

Bőrtípus:
Minden bőrtípus, normál bőr, száraz bőr

Összetétel:

Aqua (víz), Ethylhexyl palmitate, Caprylic/capric triglyceride, Glycerin, Aloe barbadensis leaf juice, Sorbitan stearate, Sodium polyacrylate, Pentaerythrityl distearate, Phenoxyethanol, Camelina sativa seed oil, Sodium stearoyl glutamate, Parfum (Fragrance)*, Benzoic acid, Carbomer, Tocopheryl acetate, Dehydroacetic acid, Amorphophallus konjac root extract, Limonene, Camellia sinensis (Green tea) leaf extract, Evernia prunastri (Oakmoss) extract, Linalool, Citronellol, Geraniol, Sodium hydroxide, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Tocopherol, Citric acid

*természetes alapanyagok keveréke


Összetétel

Aqua (víz), Etilhexil-palmitát, Kapril / kaprina triglicerid, Glicerin, Aloe barbadensis leaf juice, Szorbitán-sztearát, Nátrium-poliakrilát, Pentaerythrityl-disztearát, Phenoxyethanol, Camelina sativa magolaj, Nátrium-sztearoil-glutamát, Parfüm (illatanyag)*, Benzoesav, Carbomer, Tocopheryl acetate, Dehidroecetsav, Amorphophallus konjac gyökérkivonat, Limonene, Camellia sinensis (zöld tea) levélkivonat, Evernia prunastri (tölgymoha) kivonat, Linalool, Citronellol, Geraniol, Sodium hydroxide, Potassium sorbate, Nátrium benzoát, Tocopherol, Citric acid, természetes összetevők keveréke.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Száraz

Kor

Korosztály Fiatalabb és idősebb

Terméktípus

Terméktípus Arckrém, gél, folyadék

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai

Összetétel

Összetétel jellemző Színezékmentes

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 1 db
Űrtartalom 100 ml
Aqua (víz), Etilhexil-palmitát, Kapril / kaprina triglicerid, Glicerin, Aloe barbadensis leaf juice, Szorbitán-sztearát, Nátrium-poliakrilát, Pentaerythrityl-disztearát, Phenoxyethanol, Camelina sativa magolaj, Nátrium-sztearoil-glutamát, Parfüm (illatanyag)*, Benzoesav, Carbomer, Tocopheryl acetate, Dehidroecetsav, Amorphophallus konjac gyökérkivonat, Limonene, Camellia sinensis (zöld tea) levélkivonat, Evernia prunastri (tölgymoha) kivonat, Linalool, Citronellol, Geraniol, Sodium hydroxide, Potassium sorbate, Nátrium benzoát, Tocopherol, Citric acid, természetes összetevők keveréke. '>
Kód:  KSMU0386
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060144640024
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05