Oldal frissítése

BULLDOG Beard Shampoo and Conditioner 2in1 200 ml

4,8 25 értékelés
2 990 Ft

BULLDOG Beard Shampoo and Conditioner 2in1 200 ml

Beard sampon és kondicionáló 2 az 1-ben tökéletesen gondoskodik a férfiak bőréről és a szakálláról. Finoman és hatékonyan mossa meg, és eltávolítja a szennyeződéseket. A szakáll lágyítja, formálja és ellátja a szükséges táplálékot. Puha, puha és ügyes marad. Természetes összetétele aloe vera, teveolaj és zöld tea gazdagítva . A termék nem tartalmaz mesterséges színezékeket, parabéneket, szintetikus illatokat vagy állati eredetű adalékanyagokat, ezért vegánok számára alkalmas. Ez egy praktikus műanyag palackban van, szivattyúval. Nagyszerű segítő a luxus szakáll és bajusz kezelésében.

A Beard sampon és a balzsam alapvető tulajdonságai

  • Sampon és balzsam A BULLDOG Beard sampon és kondicionáló 2 az 1-ben finoman tisztítja a szakállát
  • Ez biztosítja a szakáll táplálkozását, és puhává, puhává és szépen hagyja
  • A sampon természetes összetevőket tartalmaz, mint például aloe vera, teveolaj és zöld tea
  • Szintén alkalmas vegánokra
  • Praktikus csomagolás szivattyúval ellátott műanyag palackba

Hatóanyagok:

  • Az Aloe Vera megnyugtatja és puhítja a bőrt
  • A kamillaolaj szakáll erosíti
  • A zöld tea kiváló antioxidáns hatásaival rendelkezik

Használat:
Öblítse le szakállát meleg vízzel, és vigyen fel egy kis mennyiségű sampont. Könnyű, körkörös mozdulatokkal mossuk le, majd alaposan öblítsük le.
Bőr típus:
Normál bőrre alkalmas.

Sampon összetétele:
Aqua (víz), Cocamidopropyl betain, Nátrium-lauroil-metil -tiontionát, Aloe barbadensis levéllé, Nátrium-klorid, Akrilát-kopolimer, Stearamidopropyl-dimetilamin, Nátrium-benzoát, Parfüm (Illatanyag), Káliumsorbát, Trinátrium-etilén-diamin-diszticinát, Camelina-diszucinát, Camelina sinensis (zöld tea) levélkivonat, citromsav, tokoferol.

Összetétel

Aqua (Water), Cocamidopropyl betaine, Nátrium-lauroil-metil-izetionát, Aloe barbadensis leaf juice, Sodium chloride, Akrilát kopolimer, Stearamidopropyl dimethylamine, Nátrium benzoát, Parfum (Fragrance), Potassium sorbate, Trinátrium-etiléndiamin-diszukcinát, Camelina sativa magolaj, Limonene, Glycerin, Camellia sinensis (zöld tea) levélkivonat, Citric acid, Tocopherol.

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Sampon

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KSMU0385
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060144643964
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15