Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

BRUNO BANANI Pure Woman EdT 20 ml

5 3 értékelés
Változat
Űrtartalom
20 ml
3 090 Ft

BRUNO BANANI Pure Woman EdT 20 ml

Ha szereted a kellemes női illatokat, akkor a legjobb ajánlatunk Neked a népszerű BRUNO BANANI eau de toilette. Az elbűvölő BRUNO BANANI női eau de toilette egész nap kellemes érzéssel tölt el. Már az első szippantásnál szembeötlő a friss, virágos illat. A mámorító illat minden lépésnél körülvesz, a romantikus természetűek imádni fogják. Az édes, gyümölcsös illat a forró nyári napok emlékét idézi. Számíthat rá a sportolás és a munka során egyaránt. Számolj le a kötöttségekkel a megkapó BRUNO BANANI eau de toilette-tel, amellyel felszínre törhet a valódi éned.

Eau de Toilette BRUNO BANANI Pure Woman EdT 20 ml ...

A kiváló BRUNO BANANI Pure Woman EdT 20 ml alapvető paraméterei

  • A megkapó BRUNO BANANI eau de Toilette zamatos női illatjegyeket egyesít
  • Az uralkodó illatfajta a domináns virágos tónusok keveréke
  • A fő összetevő mellett meghatározó komponens a másodlagos, gyümölcsös illatjegyek keveréke
  • Hagyd, hogy magával ragadjon a népszerű BRUNO BANANI eau de toilette illat, amelynek származási helye Németország
  • Térfogata 20 ml
  • Csak rajtad múlik, milyen alkalomból választod ezt a megkapó illatot

A felkapott BRUNO BANANI eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Tapasztalj meg felejthetetlen érzéseket a népszerű BRUNO BANANI eau de toliette illatával. A hangsúlyos virágos elsődleges illatfajta és a kiemelkedő gyümölcsös másodlagos illatfajta a teljes nap folyamán kellemes érzést biztosítanak az összetevők gondos kiválasztásának köszönhetően. Származási helye Németország. Az itt előállított BRUNO BANANI eau de toilette az energia és az érzékiség kiapadhatatlan forrása, amely bármely alkalmat bearanyoz. Térfogata: 20 ml. Az eau de toilette tökéletes választás egy rohanós munkanapra és különleges alkalmakra egyaránt. Melletted lesz életed számos mérföldkövénél.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Németország

Űrtartalom

Űrtartalom 20 ml
Kód:  KPFC1750
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  737052056852

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20