Oldal frissítése

BRUNO BANANI Pure Man EdT 30 ml

4,0 2 értékelés
3 890 Ft

BRUNO BANANI Pure Man EdT 30 ml

Ha szereted a kellemes férfi illatokat, akkor a legjobb választás a népszerű BRUNO BANANI eau de toilette. A vadító BRUNO BANANI férfi eau de toilette nem hagyja hidegen a körülötted lévő nőket. A virágos illat ősidők óta állandó szereplője az eau de toilette-eknek. A szerelem, a vágy és a szenvedély az erős érzelmek közé tartozik, amelyek ennek az egyedülálló parfümnek az üvegéből áradnak. Tegyél egy sétát a varázslatos és összetéveszthetetlen fás illatok világának erdei ösvényén. Magasztosan titokzatos, provokatív és szenvedélyes, intenzív tartóssággal. Hagyd magad mögött a konvenciókat a megkapó BRUNO BANANI eau de toilette-tel, amellyel felszínre törhet a valódi éned.

Eau de Toilette BRUNO BANANI Pure Man EdT 30 ml ...

A népszerű BRUNO BANANI Pure Man EdT 30 ml főbb jellemzői

  • A felkapott BRUNO BANANI eau de Toilette zamatos férfi tónusokat foglal magába
  • A fő összetevői a domináns fás tónusok kombinációja
  • A fő összetevő kiváló kiegészítője a másodlagos, virágos illatjegyek kombinációja
  • A nap során végig élvezhető marad a népszerű BRUNO BANANI eau de toilette illat, amelynek származási helye Németország
  • Térfogata 30 ml
  • Vedd körül magad ezzel a magával ragadó illattal, amikor csak kedved tartja

A felkapott BRUNO BANANI eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Tapasztalj meg felejthetetlen érzéseket a népszerű BRUNO BANANI eau de toliette illatával. A hangsúlyos fás elsődleges illatfajta és az esszenciális virágos másodlagos illatfajta már az első pillanatban lenyűgöznek jól megválasztott kombinációjukkal. Származási helye Németország. Az itt előállított BRUNO BANANI eau de toilette támogatja az energia és az érzékiség természetes visszatérését. Az üveg térfogata 30 ml. Ez az eau de toilette illat kiváló választás a hétköznapi rohanáshoz, illetve különleges alkalmakra egyaránt. A társaság középpontja leszel akár egy munkaebéd, akár egy esti parti alkalmával.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Németország

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Kód:  KPFC3676
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3616301640912

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05