Oldal frissítése

BRUNO BANANI Bruno Banani Summer Men EdT 50 ml

5 3 értékelés
7 990 Ft

BRUNO BANANI Bruno Banani Summer Men EdT 50 ml

Ha kedveled a kellemes férfi illatokat, akkor kimondottan hozzád illő lesz a népszerű BRUNO BANANI eau de toilette. A lehengerlő BRUNO BANANI férfi eau de toilette mindenki csodálatát kivívja a nap során. A fás összetevők egyedülálló kombinációja erős, mégis finom illatot eredményez, amely minden érzékszervre hat. A frissesség, az erő, a lágyság és a hihetetlen tartósság a fő erősségei közé tartozik. Vetkőzd le a gátlásaidat a megkapó BRUNO BANANI eau de toilette-tel és légy önmagad.

Eau de Toilette BRUNO BANANI Bruno Banani Summer Men EdT 50 ml ...

A népszerű BRUNO BANANI Bruno Banani Summer Men EdT 50 ml lényeges paraméterei

  • A megkapó BRUNO BANANI eau de Toilette kellemes férfi tónusokat foglal magába
  • Az uralkodó illatfajta a domináns fás tónusok keveréke
  • Az eleganciát és a pompát egyesíti a népszerű BRUNO BANANI eau de toilette illat, amelynek származási helye Németország
  • Űrtartalma 50 ml
  • Élvezd a pillanat átütő erejét ezzel a magával ragadó illattal

A felkapott BRUNO BANANI eau de toilette magával ragadó illattal rendelkezik

Élj át rendkívüli pillanatokat a hétköznapok során a népszerű BRUNO BANANI eau de toliette illatával. A hangsúlyos fás elsődleges illatfajta a nem tipikusan válogatott összetevőknek köszönhetően felhívja magára a figyelmet. Származási helye Németország. Az itt készített BRUNO BANANI eau de toilette energiát és érzékiséget rejt magában, amelyet bármikor megoszt veled. Térfogata: 50 ml. Az eau de toilette kiválóan megállja a helyét a hétköznapok során és hivatalos eseményeken egyaránt. Lenyűgöző leszel vele az első randin, egy romantikus estén vagy egy vad buliban.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Németország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFC3669
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3616302016785

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15