Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

BOURJOIS Mascara Volume Clubbing Ultra Black 11 ml

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOURJOIS Mascara Volume Clubbing Ultra Black 11 ml

A Mascara Volume Clubbing Ultra Black szempillaspirál egy egyedülálló szempillaspirál, amely érzékeny szemre és kontaktlencse-viselők számára is alkalmas. A szempillaspirál nagy applikátorral van felszerelve, amely tökéletesen formázza és színezi szempilláidat. A smink textúrája tartós és vízálló. Az alkalmazás után a szempillaspirál nem mosódik le, és nem képez semmilyen csomókat. Arany mikrorészecskéket tartalmaz, hogy a szempilláid szépen csillogjanak. Ez a szelíd csillogás szó szerint megvilágítja a tekinteted!

A szempillaspirál nem tartalmaz parabéneket, ezért érzékeny szemű vagy kontaktlencsét viselő nők is használhatják. A szempillaspirál fekete színe elmélyíti a tekinteted, és kiemeli a szempilla hosszát és szépségét. Ez a szempillaspirál különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik szeretik az erősebb, drámai stílusú sminket. Kényeztesd magad finom ragyogású, gyönyörű fekete szempillákkal, és varázsold el a férfiakat egy pillanat alatt! 

Szem típusa:
Érzékeny szemre és kontaktlencse viselők számára is alkalmas termék.
Szín:
Ultra Black
Alkalmazás:
Finom mozdulatokkal vidd fel a szempillákra.
Kiszerelés:
9 ml

Paraméterek

Típus

Típus Klasszikus

Hatás

Hatás Volumen növelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  KSDE0431
Termékszám:  3052503807515
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15