Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BOURJOIS Mascara Push Up Volume Glamour 71 Wonder Black 7 ml

5 7 értékelés
2 690 Ft

BOURJOIS Mascara Push Up Volume Glamour 71 Wonder Black 7 ml



A Volume Glamour Push Up szempillaspirál szépen kiemeli és dúsítka szempilláidat. A fekete textúra bársonyos megjelenést kölcsönöz a szempilláknak, és nagyobb volument ad. Használatával szemedet a vonzó, szépen megemelt, sűrű szempillafátyol fogja díszíteni a tekinteted, amely egyedülállóan hangsúlyozza a szemed természetes szépségét. Adj hozzá egy kis csábítást a tekintetedhez!

A szempillaspirál egy érdekes formájú, elegáns fekete csomagolást kapott. A vastag applikátor megtartja az optimális mennyiségű festéket, amelyet megfelelő mennyiségben visz fel a pillákra, úgy, hogy azok ne tapadjanak össze. A szempillafesték az alkalmazás után tartósan a helyén marad, nem foltosodik és nem morzsolódik. Legyen kifejező a tekinteted egy szempillaspirállal, amely a szempilláidat sűrűvé, hosszúvá és maximálisan vonzóvá teszi teszi.
Árnyalat:
71 Wonder Black
Használat:
Vidd fel hosszú mozdulatokkal a szempillákra.
Kiszerelés:
6 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekorkozmetikum

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus
Specifikáció Dekorkozmetikum

Kefe

Alak Vastag

Űrtartalom

Űrtartalom 7 ml

Hatás

Hatás Hosszabbító, Volumen növelő, Ívelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  KSDE0632
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3052503707129
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15