Oldal frissítése

BOURJOIS Mascara Push Up Volume Glamour 31 Ultra Black 7 ml

5 7 értékelés
2 490 Ft

BOURJOIS Mascara Push Up Volume Glamour 31 Ultra Black 7 ml

A telt fekete színű Bourjois Mascara Push Up Volume Glamour szempillaspirál a teljes hosszukban tökéletesen begöndöríti és maximálisan meghosszabbítja a szempillákat. A push-up hatásnak köszönhetően akár 11-szer dúsabbá teszi őket. Gyönyörű formájúvá és sűrűvé teszi őket. Kiemeli a szemed pillantását és kihangsúlyozza természetes szépségét. A szabadalmaztatott kefe segítségével gyorsan és egyszerűen megsokszorozhatod a szempillák sűrűségét, és gyönyörű, akár 24 órán át tartó íveket hozhatsz létre. Vízálló összetétele még a minimális elkenődést is megakadályozza, a szempillaspirál nem morzsolódik és nem képez csomókat. Minden nő nagyszerű segítője a tökéletes sminkeléshez.
Hatások:
A Bourjois Mascara Push Up Volume Glamour szempillaspirál használata gyönyörűen formázott és sűrű, dús szempillákat eredményez. A szemed lenyűgöző, csillogó és mély pillantást kap.
Használat:
Vidd fel a szempillaspirált hosszú, finom mozdulatokkal a felső és alsó szempillákra a gyökerektől a végéig. Ezután hagyd megszáradni. A feltűnőbb sminkhez megismételheted az eljárást, és használhatsz második réteget. Sminkeltávolítóval szabadulhatsz meg tőle.
Árnyalat:
31 Ultra Black

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus
Alkalmas Érzékeny szemek, Kontaktlencse
Specifikáció Dekor kozmetikum

Kefe

Alak Vastag
Anyag Műanyag

Űrtartalom

Űrtartalom 7 ml

Hatás

Hatás Volumen növelő, Ívelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO3349
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3052503703121
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05