Oldal frissítése

BOURJOIS Mascara Push Up Volume Glamour 31 Ultra Black 7 ml

2 590 Ft
2 040 Ft áfa nélkül

BOURJOIS Mascara Push Up Volume Glamour 31 Ultra Black 7 ml

A telt fekete színű Bourjois Mascara Push Up Volume Glamour szempillaspirál a teljes hosszukban tökéletesen begöndöríti és maximálisan meghosszabbítja a szempillákat. A push-up hatásnak köszönhetően akár 11-szer dúsabbá teszi őket. Gyönyörű formájúvá és sűrűvé teszi őket. Kiemeli a szemed pillantását és kihangsúlyozza természetes szépségét. A szabadalmaztatott kefe segítségével gyorsan és egyszerűen megsokszorozhatod a szempillák sűrűségét, és gyönyörű, akár 24 órán át tartó íveket hozhatsz létre. Vízálló összetétele még a minimális elkenődést is megakadályozza, a szempillaspirál nem morzsolódik és nem képez csomókat. Minden nő nagyszerű segítője a tökéletes sminkeléshez.
Hatások:
A Bourjois Mascara Push Up Volume Glamour szempillaspirál használata gyönyörűen formázott és sűrű, dús szempillákat eredményez. A szemed lenyűgöző, csillogó és mély pillantást kap.
Használat:
Vidd fel a szempillaspirált hosszú, finom mozdulatokkal a felső és alsó szempillákra a gyökerektől a végéig. Ezután hagyd megszáradni. A feltűnőbb sminkhez megismételheted az eljárást, és használhatsz második réteget. Sminkeltávolítóval szabadulhatsz meg tőle.
Árnyalat:
31 Ultra Black

5,0
2 vásárló értékelte
100 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Típus

Szempillaspirál típus Klasszikus

Hatás

Hatás Szempilla meghosszabbítás, Térfogat

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO3349
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3052503703121
P-DC1-WEB5