Oldal frissítése

BOURJOIS Eye Catching Volume Mascara 01 Deli-Cat Black 6 ml

3,0 1 értékelés
2 790 Ft

BOURJOIS Eye Catching Volume Mascara 01 Deli-Cat Black 6 ml

A fekete színű BOURJOIS Eye Catching Volume Mascara 01 Deli-Cat Black szempillaspirál maximálisan besűríti a szempillákat, és extra volument ad nekik. Szépen formázottá és sűrűvé teszi őket, és elválasztja őket egymástól. Kiemeli a szemedet, kihangsúlyozza természetes szépségüket, és csábító macskás pillantást varázsol. A speciálisan ívelt kefe segítségével könnyedén megemelheted a szempillákat, és gyönyörű íveket hozhatsz létre, amelyek egész nap megmaradnak. A szempillaspirál festéke nem tapad és nem képez csomókat. Összetételét selyemfehérjékkel dúsították. Minden nő nagyszerű segítője a tökéletes sminkeléshez.

Hatóanyagok:

  • a selyemfehérjék selymesen puhává teszik a szempillákat

Hatások:
A BOURJOIS Eye Catching Volume Mascara szempillaspirál használata feltűnően sűrű és felfelé formált szempillákat eredményez, gazdag volumennel és intenzív fekete színnel. A szemed magával ragadó és csillogó macskás pillantást kap.

Használat:
Vidd fel a szempillaspirált hosszú, finom mozdulatokkal a felső és alsó szempillára a gyökerektől, és fésüld felfelé. Ezután hagyd megszáradni.

Térfogat:
6 ml

Árnyalat:
01 Deli-Cat Black

Paraméterek

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus

Kefe

Alak Vastag, Ívelt
Anyag Műanyag
Tulajdonságok Különböző hosszúságú sörték

Űrtartalom

Űrtartalom 6 ml

Hatás

Hatás Volumen növelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO2040
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614224101763
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20