Oldal frissítése

BOURJOIS 123 Perfect CC krém SPF15 33 Beige Rose 30 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOURJOIS 123 Perfect CC krém SPF15 33 Beige Rose 30 ml

A Bourjois CC krém egységesíti a bőrtónust, tökéletesen hidratálja és regenerálja a bőrt. Ez az egyedülálló krém magába foglalja a smink és bőrápoló krém funkcióját is. Egy egyszerű lépés a napi bőrápolás és ezzel a különleges krémmel biztosíthatja a hibátlan és egységes megjelenést. 100% tökéletes fedés és hidratálja a bőrt, akár 24 órán át!

A Bourjois CC krém elfedi a kisebb bőrhibákat, és tökéletesen egyesíti a bőr tónusát. A krém revitalizálja a bőrt és ragyogóvá varázsolja. Az SPF15 védőfaktor védi a bőrt a káros napsugarak ellen. A krém használata után a bőr sima és természetes tapintású lesz. Sminkelésnél elfedi a kisebb bőrhibákat, és alkalmas minden bőrtípusra. A krém nem csak táplálja a bőrt, hanem véd a káros napsugárzás ellen is. A krém használata egyszerű és a maximális hatékonyság sem marad el. Bőre egységes lesz, természetes és tökéletesen szép!
Hatóanyagok:

  • Hidratáló összetevők.
  • SPF 15 védi a bőrt a káros napsugárzástól.
  • Speciális korrekciós pigmenteket tartalmaz, amelyek elfedik a fáradtság jeleit, a bőrpírt és a pigment foltokat.


Színárnyalat:
33 Beige Rose
Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Alkalmazás:
Megfelelő mennyiséget vigyen fel bőrére és finoman dolgozza el.
Mennyiség:
30 ml
Összetevők:
AQUA (víz), titán-dioxid (CI77891) Caprylyl konokkal, dimetikon, etil-hexil-metoxi-cinnamát metil-trimetikon, PEG-10DIMETHICONE, propándiol, alumínium-keményítő-oktenil-szukcinát, szacharidok izomer dimetikon / vinil-dimetikon térhálós polimert, IRONOXIDE (CI77492) DISTEARDIMONIUM hektorit, fenoxietanol , nátrium-kloridot, a bisz-PEG / PPG-14/14-dimetikon, dinátrium-sztearoil, vas-oxid (CI77491) Parfüm (illattal) propilén-karbonát, tokoferol-acetát, etil-hexil, CAMELLIA SINENSISLEAF kivonat, króm-oxid zöld (CI77288), pantenol, szilícium-dioxid, alumínium-hidroxid, isoceteth-10, fekete vas-oxid (CI77499) MICA (CI77019), lizolecitin, citromsav, nátrium-citrát, BHT-t, PEG / PPG-18/18-dimetikon, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, pantolakton, fenetil-alkohol, tokoferol, pentaeritrit- TETRA-DI-terc-butil-hidroxi-hidrocinnamát.

 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Arctónus javító

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Típus

Termék típus CC krém
Kód:  KSPL1382b
Termékszám:  3052503573304
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05