Oldal frissítése

BOTTEGA VENETA Bottega Veneta pour Homme EdT 50 ml

4,9 8 értékelés
Változat
Űrtartalom
50 ml 90 ml
Leárazás -15 %
20 490 Ft 23 990 Ft

BOTTEGA VENETA Bottega Veneta pour Homme EdT 50 ml

A Bottega Veneta Pour Homme egy friss parfüm egy olyan számára, aki finom, mégis felejthetetlen illatával azonnal megszerez bárkit. Kellemes pillanatokat idéz fel, amelyeket a természet szívében töltöttél. Ez az egyedülálló parfüm elbűvöl a zsálya és a fenyőgyanta egyedi keverékével, amely lassan beleolvad a valódi bőr férfias akkordjaiba. A Bottega Veneta Pour Homme parfüm ideális választás azoknak az ambiciózus férfiaknak, akik szeretik a jó kalandokat és az adrenalint.
 
Fej: bergamott, fenyő, borókabogyó
Szív: zsálya, fenyőgyanta, piment
Alap: pacsuli, bőr
 
Kiszerelés:
50 ml

Összetétel

ALCOHOL DENAT., WATER, FRAGRANCE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, ALFA-IZOMETIL-IONON, OCTOCRYLENE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, EUGENOL, FARNESOL, ALCOHOL, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CITRONELLOL, BHT, EXT. D&C VIOLET NO. 2 (CI 60730).

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFH369b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3607346504437
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10