Oldal frissítése

BOCCIA TITANIUM 604-06 Férfi Karóra

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOCCIA TITANIUM 604-06 Férfi Karóra

A Boccia Titanium 604-06 klasszikus férfi karóra tökéletesen ötvözi a praktikusságot és az elegáns dizájnt, így a modern férfi öltözékének tökéletes kiegészítője . Kiváló minőségű, ezüst színű titán szíj, kerek titán ház és tartós zafír kristály díszíti. A titán egy ezüstös, szürkés-fehér, könnyű és kemény fém, amely az ékszerészek körében egy népszerű anyag antiallergén tulajdonságainak, vízzel és légköri gázokkal szembeni ellenállásának és korrózióállóságának köszönhetően.Sőt, kellemes tapintású és könnyű, kényelmes viselet.

Erről az ízléses óráról egyszerűen leolvasható az idő a fehér analóg számlapnak, az ezüst óra, perc és másodpercmutatóknak köszönhetően. Az óra az aktuális dátumot is mutatja és 5 ATM védelemmel felszerelt, így ellenáll a fröccsenő víznek, esőnek, zuhanyzásnak és kézmosásnak. QUARTZ óra.

További információk:

Alak:
kerek

Ház átmérője:
37 mm

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Szíj

Szíj anyaga Titánium

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO4567
Termékszám:  4040066156293

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10