Oldal frissítése

BOCCIA TITANIUM 3561-02

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOCCIA TITANIUM 3561-02

A Boccia Titanium 3561-02 férfi klasszikus óra egyesíti a praktikus funkciókat és az elegáns kivitelezést, aminek köszönhetően remekül kiegészíti minden férfi megjelenését. Nem csak kiváló minőségű, ezüst színű titán óraszíjával tűnik ki, hanem kerek titán tokjával és ásványi óraüvegével is. A titán egy szürke - ezüstösen fehér színű, könnyű és kemény fém, amely népszerű alapanyagnak számít az ékszerkészítés terén főként antiallergén tulajdonságainak és nagy ellenállóképességének köszönhetően a vízzel, a légköri gázokkal és a korrózióval szemben. Emellett érintésre is kellemes, és az alacsony tömege garantálja a kényelmes viseletet.

Az időt könnyedén leolvashatod a fekete analóg számlapról, amely fehér óra-, perc- és másodpercmutatóval rendelkezik. A karóra dátumkijelzővel és 5 ATM-es vízállósággal is rendelkezik, aminek köszönhetően ellenáll a fröccsenő víznek, az esőnek, a zuhanyzásnak és a kézmosásnak is. A karóra erőteljes, elemes QUARTZ óraművel működik.

További információk:

Típus:
Klasszikus, analóg

Alak:
Kerek

Méretek:
39 x 43 x 7 mm

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Szíj

Szíj anyaga Titánium

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO4554
Termékszám:  4040066199504

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20