Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BLUEBEARDS REVENGE Vanguard Brush

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BLUEBEARDS REVENGE Vanguard Brush

A borotválkozás mindenki számára egy egyéni kérdés. Minden férfi szakálla más irányban nő, illetve minden férfi különböző bőrtípussal rendelkezik. Ha szeretne visszatérni a régi, jól bevált módszerekhez, valószínűleg kedvelni fogja az úgynevezett nedves borotválkozást. Ez azt jelenti, hogy elektromos eszközök és a modern technológia csodái nélkül borotválkozik. Ehhez azonban szükség van egy minőségi borotvapamacsra, mint amilyen a BLUEBEARDS REVENGE Vanguard Brush, melynek borzszőrzet utánzatú, szintetikus sörtéi kiemelkedő minőségűek. A Bluebeards borotvapamacsnak köszönhetően a borotválkozás nem csupán egyszerűvé, hanem élvezetessé is válik.

A BLUEBEARDS REVENGE Vanguard Brush legfontosabb előnyei

  • A Vanguard borotvapamacs minőségi szintetikus anyagból készült, a borzszőrzetet utánzó sörtékkel 
  • Lehetővé teszi a klasszikus, úgynevezett nedves borotválkozást
  • Tökéletesen használható borotvahabbal 
  • A Bluebeards borotvapamacs kiváló dizájnja egy eredeti műanyag fogantyúval és egy logóval is kiegészült
  • Nagyszerű segédeszköz utazás során

Ne becsülje alá a habot

A borotvapamacs dönti el, hogy mennyire könnyű felvinni az arcra a borotvahabot és ezzel mennyire lesz kellemes és hatékony a borotválkozás. A BLUEBEARDS REVENGE Vanguard Brush minőségi borotvapamacs nagyszerű választás. Képezzen habot krémből vagy szappanból. Nem szükséges funkcionális borotvahab. A szappanok alapanyaga természetesebb és nem tartalmaznak vegyi anyagokat.

Kód:  KSMU0303
Termékszám:  5060196084784
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15