Oldal frissítése

BLUEBEARDS REVENGE Shaving Solution 100 ml

5 590 Ft

BLUEBEARDS REVENGE Shaving Solution 100 ml

A BLUEBEARDS REVENGE Shaving Solution borotválkozó krém egy olyan folyékony készítmény, amely az olcsó szupermarketes habokkal ellentétben sima és fájdalommentes borotválkozást biztosít. Egy olyan készítményről van szó, amely nem tartalmaz parabéneket, és amely olyan természetes összetevők keverékét tartalmazza, amelyek lassítják az arcszőrzet növekedését. A termék nyugtató összetevői emellett a borotválkozással járó kellemetlen problémákat is megoldják, mint például az irritáció. Az oldat ugyanakkor táplálja és hidratálja is az arcbőrt. Emellett a krém géles összetevői lehetővé teszik a könnyű és precíz borotválkozást is. Bővítsd ki Te is a borotválkozó felszerelésedet ezzel a luxus minőségű termékkel!

A BLUEBEARDS REVENGE Shaving Solution borotválkozó krém 100 ml legfontosabb jellemzői

  • A BLUEBEARDS REVENGE Shaving Solution borotválkozó krém egy folyékony készítmény, amely olyan természetes anyagokat tartalmaz, amelyek lassítják az arcszőrzet növekedését
  • Sima, fájdalommentes és precíz borotválkozást biztosít
  • Nyugtatja, hidratálja és táplálja a bőrt
  • Irritáció esetén gyulladáscsökkentő hatása van
  • Nem tartalmaz parabéneket

Használat:
Öblítsd le az arcod meleg vízzel, majd vigyél fel egy kis mennyiséget a készítményből a szakálladra. A pumpa egyetlen megnyomásával elegendő mennyiségű termék jut a célterület lefedésére. Borotválkozás után most le a maradék oldatot vízzel. 

Figyelmeztetés:
Csak külső használatra. Tartsd távol a gyermekektől.

Összetétel:
Aqua, Stearic Acid, Triethanolamine, Cocoethanolamide, Glycereth 7, C12-C15 Alkyl Benzoate, peg/ppg 14/4 Dimethicone, Behentrimonium Methosulphate, Hydroxyethyl Cellulose, Cetyl Alcohol, Parfum, Glycerin, Barbados Aloe (Aloe Barbadensis) Leaf Extract, Lauryl Isoquinolinium Bromide, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Polyquaternium-37, Disodium EDTA, Isopropyl Alcohol, Sodium Sorbate, Sodium Benzoate, Allantoin, Glucose, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate. Parfum contains: Coumarin, Benzyl Benzoate, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.

 

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Krém

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KSMU0300
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060297002618
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20