Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BLUEBEARDS REVENGE Hipster

5 1 értékelés

BLUEBEARDS REVENGE Hipster

Elsőosztályú készítmények haj és arcszőrzet formázására, a modern férfiak számára. A BLUEBEARDS REVENGE Hipster ajándékszett kifejezetten az arcszőrzethez tervezve kiváló minőségű férfi kozmetikumokat tartalmaz a híres angol gyártótól. Az ajándékcsomagban megtalálható a shavetta típusú borotva cserélhető pengével, a 100 ml-es pomádé, az 50 ml-es Classic olaj arcszőrzetre, és a 20 ml-es viasz is az arcszőrzet végső tökéletesítésére.

A BLUEBEARDS REVENGE Hipster ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Luxus készlet a modern férfiak számára
  • Az angol kozmetikai gyártó minőségi termékeivel
  • Shavetta borotva
  • 100 ml-es pomádé
  • 50 ml-es Classic olaj arcszőrzetre
  • 20 ml-es viasz arcszőrzetre
  • Ideális ajándékként

A csomagolás tartalma:
A BLUEBEARDS REVENGE Cut-Throat borotva a cserélhető pengék elvén működik, így nem kell aggódnod az élezése miatt.
A BLUEBEARDS REVENGE 100ml-es pomádé ragyogó fényt kölcsönöz a hajadnak, hogy tökéletes frizurát hozz létre, amely egész nap erősen tart.
Összetevők: Aqua, ceteareth-25, peg-7 glyceryl cocoate, propylene glycol, peg-40 hydrogenated castor oil, parfum, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, CI 19140 (FD&C Yellow 5), CI 17200 (D&C Red 33), CI 42090 (FD&C Blue 1), alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate, citral, citronellol, geraniol, butylphenyl methylpropional, limonene, linalool.
A BLUEBEARDS REVENGE Classic Blend 50 ml-es olaj arcszőrzetre hidratálja a szakálladat és a bőrödet, és tökéletesen kisimítja az arcszőrzetedet.
Összetevők: Vitis vinifera seed oil, olea europaea fruit oil, helianthus annuus seed oil, parfum, tocopherol, linalool, butylphenyl methylpropional, limonene, alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate, geraniol, citral.
A BLUEBEARDS REVENGE Classic Blend 20 ml-es viasz arcszőrzetre segít a bajszod a kívánt helyzetben történő rögzítésében.
Összetevők: Cera alba, petrolatum, parfum, linalool, butylphenyl methylpropional, limonene, alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate, geraniol, citral.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi
Típus Szakállápolás, Borotválkozáshoz, Hajápolás
Kód:  KSDS1081
Termékszám:  5060297001574
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05