Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BLUEBEARDS REVENGE After Shave Balm 150 ml

5 11 értékelés
5 390 Ft

BLUEBEARDS REVENGE After Shave Balm 150 ml

A férfiak arcbőre borotválkozás után különlegesen gondos ápolást kíván. A BLUEBEARDS REVENGE természetes borotválkozás utáni balzsam luxus bánásmódban részesíti bőrödet. A borotválkozás utáni balzsam különlegessége egy egyedülálló komponens, a Decelerine. Ez olyan, igen hatékony gyógynövények keveréke, amelyek lassítják a szőrzet növekedését, így ritkábban kell borotválkozni. A Decelerine egy másik fontos összetevővel, az aloe verával együtt nyugtatja, hidratálja a bőrt, valamint gyulladáscsökkentő hatású. A BLUEBEARDS REVENGE balzsammal nincs többé irritációtól származó bőrkiütés, bőrpír, csak egészséges és sima bőr - hosszú napokon át.

A BLUEBEARDS REVENGE 150 ml borotválkozás utáni balzsam főbb jellemzői

  • Kellemes illat, amelyet te is, és környezeted is azonnal  megkedvel
  • Borotválkozás után bőröd sima, ragyogó és tökéletesen friss lesz
  • A BLUEBEARDS REVENGE borotválkozás utáni balzsam hatékony természetes anyagokat tartalmaz
  • Megnyugtatja a borotválkozás által irritált bőrt
  • A természetes hatóanyagok keveréke lassítja a szőrzet növekedését, ezért ritkában kell borotválkozni
  • Az angol BLUEBEARDS REVENGE márka a minőség garanciája

Hatóanyagok:

  • Az aloe vera hidratáló, bőrregeneráló hatású, enyhíti az égető és viszkető érzést, elősegíti a sebek hegedését és gyógyulását, valamint fiatalosabbá teszi a bőrt.
  • A Decelerine olyan hatóanyag-keverék, amely nyugtató, hidratáló és gyulladáscsökkentő hatású, lassítja a szőrzet növekedését, ezért ritkában kell borotválkozni, így növekszik a bőr regenerálódó képessége.

Bőrtípus:
Érzékeny bőrre is használható.

Alkalmazás:
Borotválkozás után kis mennyiségű balzsamot vigyél fel arcbőrödre és nyakadra, majd egyenletesen oszlasd el, a szemkörnyéket kikerülve.

Összetevők:
Hamamelis virginiana water (witch hazel), aqua, aloe barbadensis leaf juice (aloe vera), carbomer, propylene glycol, peg-40 hydrogenated castor oil, parfum, phenoxyethanol, glycerin, triethanolamine, allantoin, lauryl isoquinolinium bromide, pseudoalteromonas ferment extract, polyquaternium-37, disodium edta, isopropyl alcohol, caprylyl glycol, glucose, sodium sorbate, sodium benzoate, limonene, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, benzyl benzoate, coumarin, linalool.

 
 

Paraméterek

Típus

Típus Balzsam borotválkozás után

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny
Kód:  KSMU0279
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060297002564
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10