Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BIOTHERM Homme Day Control 72H Extreme Performance 75 ml

4,8 33 értékelés
9 990 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 9 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 9 590 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 9 190 Ft/db

BIOTHERM Homme Day Control 72H Extreme Performance 75 ml

Izzadásgátló golyós dezodor Biotherm Homme Day vezérlő dezodor Roll 72H - Ő egy különleges kozmetikai termék embereket védik a túlzott izzadás és a verejték szagát. Má jemné a nezatěžující složení s vysokou účinností, které dlouhodobě působí i v extrémních podmínkách.
Ez a termék küzd az intézkedés okozó baktériumok a kellemetlen szagokat agresszív körül a hónalj. Csökkentheti a termelés a verejték, és egy egyedülálló érzést a frissesség és a tisztaság nagyon hosszú ideig. V extrémních podmínkách, kdy není možné dodržet pravidelnou denní hygienu, dokáže tento přípravek redukovat pot a zajistit vám příjemný pocit čistoty až po dobu 72 hodin.
Izzadásgátló dezodor tartalmaz ásványi anyagokat, amelyek frissítik és kezeli a bőrt, anélkül, hogy a zavaró fehér foltokat ruhát. Ez egy egyedi egyfajta frissesség és puhaság közvetlenül az alkalmazás után és elviszi sokáig kísérő a finom diszkrét illata. Kényeztesse magát egy értelemben a tisztaság és frissesség tökéletes még nehéz körülmények között!
Hatóanyagai:Ásványok frissítse és kezeli a bőrt.
Bőr típusa:
Minden bőrtípusra.
alkalmazás:
Alkalmazza száraz és tiszta bőr hónalj. 
kötet:
75 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló

Típus

Típus Férfi

Kiszerelés

Kiszerelés Golyós

Tulajdonságok

Hatás Védő
Specifikáció Dermo
További tulajdonságok Nem hagy foltot, Hosszantartó hatású, Gyorsan száradó

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml
Kód:  KSMU0124
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3605540783023

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10