Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BIOTHERM Deo Pure Stick 40 ml

4,5 4 értékelés
8 590 Ft

BIOTHERM Deo Pure Stick 40 ml

A BIOTHERM termékeket Monakóban gyártják laboratóriumokban. A laboratóriumok célja a bőr biológiai funkcióinak megértése és olyan kozmetikai termékek létrehozása, amelyek innovatívak és egyben hatásosak is minden bőrtípus esetében. A BIOTHERM összes terméke a következőket kínálja: a bőr és a természet általános megértése, a termál források erejének kombinálása a tiszta és természetesen aktív alapanyagokkal, illetve a tudományos újdonságok felfedezése és alkalmazása a formulákban és az illatokban, amelyek megörvendeztetik az érzékeidet. Revitalizálja a testet és a lelket, és egyedülálló örömmel és izgalommal tölti el = BIOTHERM.
Egy izzadásgátló dezodor alkohol nélkül, amelyet szőrtelenítés után is használhatsz. Rendkívül kellemes, finom illattal rendelkezik, és hosszú távon hatékony az izzadással szemben. Ez a dezodor a gyengéd összetételeinek köszönhetően ideális az érzékeny, esetleg frissen szőrtelenített bőrre is. A termék könnyen és gyorsan felszívódik, emellett pedig nem tartalmaz alkoholt, és hipoallergén (minimalizálja az allergiás reakciókat).
Hatóanyagai:
Tri-active ásványi komplex - nagyon hatékony és hosszú távon hat
Hatások:
Hosszú távú hatás az izzadással szemben.
Használata:
Vidd fel a terméket a hónaljadra szükség szerint. Szőrtelenítés után is használhatod.
Paraméterek és specifikációk:
Tartalom: 40 ml
Minden bőrtípusra alkalmas.

Összetétel:
Cyclopentasiloxane, Aluminium Chlorohydrate, Stearyl Alcohol, Hydrogenated Polydecene, PPG-14 Butyl Ether, Isopropyl Palmitate, Hydrogenated Castor Oil, Peg-8 Distearate, Parfum, C12-13 Alkyl Lactate, Silica, Bht, Benzyl Alcohol, Linalool, Geraniol.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló

Típus

Típus Női

Kiszerelés

Kiszerelés Stift

Tulajdonságok

Hatás Hipoallergén
Specifikáció Alkoholmentes
További tulajdonságok Hosszantartó hatású

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny
Bőrtípus Érzékeny

Illat

Illat Üde

Űrtartalom

Űrtartalom 40 ml
Kód:  KSTE0024
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3367729018974

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05