Oldal frissítése

BIOTHERM Blue Therapy Red Algae Uplift 15 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIOTHERM Blue Therapy Red Algae Uplift 15 ml

Amennyiben erős, sima és fiatalos bőrt szeretnél, próbáld ki a 28 napos kezelést a BIOTHERM Blue Therapy Red Algae Uplift termékét. A szérum láthatóan megerősíti a bőrt, ragyogóvá teszi és lágyítja azt. Az Algae of Youth vörös algával, tengeri algával és planktonnal gyorsítja fel a sejtek anyagcseréjét, megújítja a legfontosabb bőrfunkciókat és védi a bőrt a károsodástól. A 15 ml-es szérum alkalmas minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.

A BIOTHERM Blue Therapy Red Algae Uplift arcszérum fő jellemzői, 15 ml

  • Biotherm arcszérum 28 napos kezeléshez
  • Minden bőrtípusra ajánlott
  • Láthatóan erősíti, lágyítja és ragyogóvá teszi a bőrt
  • Mélyen behatol a bőrbe
  • A vörös alga fiatalos megjelenést biztosít
  • Az Algae of Youth termékében található tengeri alga felgyorsítja a celluláris anyagcserét
  • A plankton védi és megújítja a legfontosabb bőrfunkciókat
  • A BIOTHERM Blue Therapy Red Algae Uplift alkalmas az érett bőrre

Használati útmutató

Nyomd meg óvatosan a fiola alját és vigyél fel 6 cseppnyi BIOTHERM Blue Therapy Red Algae Uplift szérumot közvetlenül az arcra, a nyakra és a dekoltázsra. Alaposan dolgozd bele a bőrbe. Ezután óvatos ütögető mozdulatokkal ismételd meg a folyamatot az elejétől az ujjaiddal. Győződj meg róla, hogy a szérum elérte a bőr legmélyebb rétegeit. A legjobb eredmény érdekében használd a szérumot a 28 napos kezelés részeként, de ezen felül bármikor alkalmazható. Nincs szükség szünetre a kezelések között.

Összetétel

Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Methyl Gluceth-10, Polyglyceryl-5 Laurate, PPG-6 Decyltetradeceth-30, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, Ethylhexyl Palmitate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium Methyl Stearoyl Taurate, Salicylic Acid, Xanthan Gum, Adenosine, Acetyl Trifluoromethylphenyl Valylglycine, Disodium Edta, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Faex Extract, Sodium Chloride, Hydrolyzed Rhodophyceae Extract, Carrageenan, Caprylic/Capric Glycerides, Limonene, BHT, Linalool, Geraniol, Citronellol, Tocopherol, Algae Extract, Parfum.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum
Bőrtípus Normál

Hatás

Hatás Világosító

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali
Kód:  KSPL2321
Termékszám:  3614272023635

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15