Oldal frissítése

BIOTHERM Aquasource Aura Concentrate 50 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIOTHERM Aquasource Aura Concentrate 50 ml

Kiváló minőségű, nagy hatóanyag-tartalmú készítményt keres, amely a bőrének a legnagyobb luxusú ápolást nyújtja? Ha igen, válassza a BIOTHERM Aquasource Aura Concentrate bőrszérumot, amely 50 ml-es űrtartalmú, hatékonyan és láthatóan hidratálja, táplálja,  helyreállítja a rugalmasságot és bőrének visszaadja fiatalos megjelenését. A szérum különösen alkalmas dehidratált és száraz bőrre. 

A BIOTHERM Aquasource Aura Concentrate, 50 ml bőrszérum fő jellemzői

  • Biotherm márkájú bőrszérum
  • Bőre luxus színvonalú ápolásához
  • Az Aquasource Aura Concentrate hidratálja és táplálja a bőrt
  • Rugalmasságot és fiatalos megjelenést eredményez
  • Nagy hatóanyag-tartalom
  • Dehidratált és száraz bőrre

Használati útmutatás

Az ésszerű mennyiségű A BIOTHERM Aquasource Aura Concentrate szérumot óvatosan vigye fel az ujjai hegyéről a tiszta bőrre! Alkalmazza arcra, nyakra és dekoltázsra!

Összetétel

Aqua, dikapilil-éter, glicerin, hidroxi-etil-piperazin, etán-szulfonsav, szkvalán, propándiol, nátrium-klorid, Macadamia Ternifolia magolaj, betain, 3-0-etil-aszkorbinsav, Nasturtium Officinale kivonat, nátrium-citrát, nátrium-hialuronát, nátrium-hidroxid, Helianthus Annuus magolaj, gellángumi, adenozin, kapril-glikol, Vitreoscilla Ferment, citromsav, triszdoium-etilén-diamin, diszucinát, xantángumi, etil-hexil-glicerin, tokoferol, szalicilsav, fenoxi-etanol, CI75130, karamell, CI19140, CI42090, linalool, limonén, citrál, citronellaolaj, parfüm.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Specifikáció

Bőrtípus Száraz

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Regeneráló

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali
Kód:  KSPL2322
Termékszám:  3614272023710

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20