Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BIOTEN Supreme Hyaluronic Body Cream 250 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIOTEN Supreme Hyaluronic Body Cream 250 ml

A BIOTEN Supreme Hyaluronic krém egy erősen hidratáló és tápláló krém, amely szó szerint kényezteti a bőrt. Összetétele hialuronsavval gazdagított, amely nagy mennyiségű vizet köt meg. Ennek eredményeként hidratálja és védi a bőrt a kiszáradástól. Az összetétel 83% -ban természetes, az állaga pedig nagyon kellemes. A BIOTEN Supreme Hyaluronic krémnek köszönhetően a bőröd puha, gyönyörű és rugalmas lesz.

A BIOTEN Supreme Hyaluronic Body Cream testápoló (250 ml) legfontosabb jellemzői

  • Krém normál bőrtípusra
  • A BIOTEN Supreme Hyaluronic testápoló erősen hidratáló hatású
  • Akár 48 órán át hidratál
  • Hialuronsavval gazdagított összetétel
  • Megakadályozza a bőr öregedését
  • 83%-ban természetes összetétel
  • A BIOTEN testápoló nem tartalmaz parabéneket

Összetétel:
Aqua, Paraffinum liquidum, Glyceryl stearate, Glycerin, Cetearyl alcohol, Cetyl palmitate, Dimethicone, PEG-100 stearate, Allantoin, Betaine, Citric acid, Fructose, Glucose, Glyceryl laurate, Maltose, Octadecene, Parfum, Pentylene glycol, Sodium chloride, Sodium hyaluronate, Sodium lactate, Sodium PCA, Sodium polyacrylate, Sodium stearoyl glutamate, Stearyl dimethicone, Tetrasodium EDTA, Tocopheryl acetate, Trehalose, Urea, BHT, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Benzyl salicylate, Coumarin, D-limonene.



Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Tömeg

Tömeg 322 g (0,32 kg)
Kód:  TM660
Termékszám:  5201314090441
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10