Oldal frissítése

Biophy sminkeltávolító - 200 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Biophy sminkeltávolító - 200 ml

Aloe Vera és hibiszkusz

A Biophy Aloe Vera és hibiszkusz kivonatot tartalmazó természetes arcápoló alkalmas az arc és a szemek környékére. Az organikus eredetű termék gyengéden eltávolítja a sminket, szennyeződéseket. Alkalmas nagyon érzékeny szemek területére is. Tisztítja, megnyugtatja, rgyogóvá és energikussá teszi a bőrt. Szemészetilegtesztelt, nem irritálja a szemeket. Nem tartalmaz parabént, szilikont és mesterséges színezéket. A terméket nem tesztelték állatokon.

A természetes Biophy smink eltávolító támogatja a bőr természetes védekező képességét, kisimítja a ráncokat és serkeni a sejtek megújulását. A természetes összetevőknek hála bőröd nem csupán tökéletesen tiszta lesz, de az öregedési folyamata is lelassul!

Hatások

  • Tökéletesen tisztít és eltávolítja a sminket
  • Megnyugtatja a bőrt
  • Élénkíti a bőrt és eltávolítja a feszültség jeleit
  • Védi a bőrt a káros UV-sugaraktól
  • Serkenti a bőr megújulását és fiatalodását

Hatóanyagok

  • Aloe Vera - támogatja a szervezet természetes védekező képességét antioxidánsokkal, megvédi a sejteket az oxidatív stressztől és fenntartja a normális bőr állapotát
  • Hibiszkusz virág kivonat - nagy mennyiségben tartalmaz gyümölcssavakat, amelyek élénkítik és hidratálják a bőrt, antocianinokban és flavonoidokban gazdag, amely védi a bőrt az UV sugárzástól és megelőzi a DNS károsodását a sejtmagvakban, kisimítja a ráncokat, eltőnteti a redőket, serkenti a megújuást és megfiatalodást, antioxidáns tartalma lassítja a bőr öregedését

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra
Alkalmazás:
Tiszta törlőkendővel vidd fel, majd körkörös mozdulatokkal távolítsd el a sminket az arc és a nyak területéről. A szemhéj és a belső illetve külső szemzug tisztítását csukott szemmel végezd. Addig ismételd meg a folyamatot, amíg a törlőkendő tiszta nem marad. 
Kiszerelés:
200 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Típus

Terméktípus Arctisztító tej

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum
Kód:  DKO079
Termékszám:  3286011149694

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15