Oldal frissítése

BIOPHA micelláris víz 400 ml

4,2 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIOPHA micelláris víz 400 ml

A tisztító micelláris víz a Biopha természetes, minőségi kozmetikai terméke, amelyet nők számára fejlesztett ki a francia márka,a Biopha. Gyengéden tisztítja a bőrt és eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket, alaposan megtisztítva és megerősítve azt, még mielőtt újabb kozmetikai terméket használna. Egy lépésben hatékonyan megtisztítja az arcot és a szemet, anélkül, hogy hosszasan dörzsölnie kellene bőrét. A micelláris víz nem irritálja a bőrt, alkalmas érzékeny bőrre is. Megfelel a bőr pH-értékének, nem szárítja ki, hidratálja és simaságot kölcsönöz neki. A termék 98%-ban természetes összetevőket tartalmaz, mesterséges színezékek-, paraben-, és szilikonmentes. Kényeztesse bőrét ezzel a kiváló minőségű, természetes termékkel, amely után bőre tökéletesen sima és nyugodt lesz!

Hatóanyagai:
• A szerves búzavirág megnyugtatja a bőrt és a szemhéjat, véd az irritáció ellen. 
• A szerves aloe vera puhítja és kisimítja a bőrt, illetve mélyen hidratálja azt.

Hatásai:
Az eredmény egy tökéletesen eltávolított smink, tiszta, puha, hidratált, rugamas, ragyogóan élénk és egészséges kinézetű arcbőr.

Alkalmazása:
Minden reggel és este egy vattát nedvesítsen be micelláris vízzel és mossa le arcáról és szeméről a sminket és a szennyeződéseket! Nem szükséges a terméket leöblíteni, elegendő, ha tiszta törölközővel áttörli az arcát!

Bőrtípus:
A termék minden bőrtípusra alkalmas
 
Űrtartalom:
400 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum
Bőrtípus Érzékeny
Kód:  DKO080
Termékszám:  3286010023124

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10