Oldal frissítése

BIODERMA Sensibio Riche arckrém 40 ml

4,9 41 értékelés
7 390 Ft

BIODERMA Sensibio Riche arckrém 40 ml

A Bioderma Sensibio Riche arckrémet kifejezetten a száraz és érzékeny bőr kezelésére, ápolására és megnyugtatására fejlesztették ki. Mélyen az arcbőrbe hatolva hidratál, és visszaadja a bőr természetes rugalmasságát és puhaságát. Használata után bőröd azonnal megnyugszik és felfrissül. A bőröd feszes, sima és ragyogó lesz a krém felvitele után.

A Bioderma Sensibio luxus minőségű arckrémet kifejezetten az érzékeny bőr védelmére és megnyugtatására fejlesztették ki, csökkenti a vértolulást, azonnal enyhíti a feszítő, viszkető, kellemetlen bőrirritáció tüneteit. Gazdag formulája szabadalmaztatott Toléridine összetevőt is tartalmaz, amely elősegíti a bőr természetes védekező képességét, erősíti és védi a bőröd a külső, káros behatásokkal szemben.

A Bioderma Sensibio egy nagyon kellemes textúrájú, könnyű állagú krém, így smink alá is tökéletes. Megkönnyíti a smink felvitelét, javítja a tapadást és meghosszabbítja a smink fennmaradásának idejét. A termék nem okoz szőrtüsző gyulladást vagy pattanást, hypoallergén, nem tartalmaz tartósítószereket és illatanyagot. Kiváló választás azoknak is, akik kontaklencsét viselnek. 

Add meg bőrödnek a luxus kényeztetést, hogy egészséges és gyönyörű lehessen!


Aktív hatóanyagai:

  • Toléridine szabadalmaztatott összetevő - azonnali és hosszú hatású gyulladáscsökkentő, elősegíti a bőr természetes védekező képességét, erősíti a bőrt és megvédi a szabadgyökök hatásaitól.
  • Glicerin - a bőr mélyére hatolva biztosít intenzív hidratálást
  • Hínár kivonat- védi a bőrt a káros külső hatásokkal szemben, erősíti a bőrt.

Bőrtípus:
Kifejezetten érzékeny és száraz bőrre lett kifejlesztve,
Alkalmazása:
Vidd fel minden reggel és este a megtisztított bőrödre, majd masszírozd be, amíg be nem szívódik a bőrödbe.
Kiszerelés:
40 ml-es

Összetevők:

WATER (AQUA), GLYCERIN, CETEARYL ISONONANOATE, ISOHEXADECANE, GLYCOL PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TRICETEARETH-4 PHOSPHATE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, XYLITOL, GLYCYRRHETINIC ACID, RHAMNOSE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, GLYCOL STEARATE, PEG-2 STEARATE, PENTYLENE GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, DISODIUM EDTA, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE.


 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 40 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Bőrnyugtató, Regeneráló

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-

Csomagolás

Űrtartalom 40 ml

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással
Kód:  KSPL1502
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3401346673274
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15