Oldal frissítése

BIODERMA Sensibio DS+ Cleansing Gel 200 ml

4,8 29 értékelés
6 790 Ft

BIODERMA Sensibio DS+ Cleansing Gel 200 ml

A BIODERMA Sensibio DS+ Cleansing Gel egy habzó gél, amelyet az irritált bőr ápolására fejlsztettek ki. A gyengéden tisztító gél ideális bőrápoló szeborreás bőrgyulladás esetén, amelyet a bőr helyenkénti kipirosodása és hámló bőrpikkelyek jellemeznek. A szabadalmaztatott Toléridine komplex megnöveli a bőr tolerancia-küszöbét, amely így sokkal ellenállóbbá válik a külső hatásokkal szemben. Ezenkívül az égető érzés, a bőr kipirosodása és a lehámló bőrpikkelyek megjelenése minimálisra csökken. A gél hatékonyan gátolja a Malassezia furfur élesztőgomba szaporodását, amely a szeborreás dermatitisz okozója. 

A készítmény hipoallergén. Nem tartalmaz tartósítószert, szappant vagy szintetikus tisztítóanyagot, és illatanyagmentes. Alkalmas felnőttek, gyermekek és csecsemők számára. A csecsemőknél elsősorban a hajas fejbőrön, homlokon és a pelenkával fedett területeken ajánlott a használata. Felnőtteknek az arc érintett részein javasolt az alkalmazása. A habzó gél érzékeny és szeborreás bőrre borotvagélként is használható.

Bőrtípus:
Problémás, szeborreás dermatitiszes bőrre

Hatóanyagok:
szabadalmaztatott Toléridine komplexglicerin

Hatások:
Megnyugtatja a kipirosodott bőrtKorlátozza a hámló bőrpikkelyek előfordulásátNöveli a bőr külső ellenálló képességétKorlátozza a szeborreás dermatitiszt okozó Malassezia furfur élesztőgomba szaporodását

Alkalmazás:
Napi 1-2 alkalommal vidd fel az érintett területekre, finoman habosítsd fel, majd alaposan öblítd le, végül óvatosan szárítsd meg a bőrt.

Térfogat:
200 ml

Dermatológiailag tesztelt.
Hipoallergén.
Összetevők:
AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, COCOBETAINE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, ZINC GLUCONATE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, SODIUM CHLORIDE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CAPRYLOYL GLYCINE, DECYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAURETH-2, AMMONIUM GLYCYRRHIZATE, LYSINE AZELATE, PYRIDOXINE HCL, UNDECYL ALCOHOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE. [BI 422V6]

Összetétel

AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, COCO-BETAINE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, SODIUM CITRATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, HYDROXYACETOPHENONE, ZINC GLUCONATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, MANNITOL, SODIUM HYDROXIDE, UNDECYL ALCOHOL, XYLITOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CITRIC ACID, PIROCTONE OLAMINE, PYRIDOXINE HCL, RHAMNOSE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE.

Paraméterek

Típus

Termék típusa Hajformázó gél

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Termék típusa

Termék típusa Gél

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Alkoholmentes, Illatmentes

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-

Típus

Termék típus Gél

Hatás

Hatás Bőrnyugtató, Tisztító

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Csomagolás

Űrtartalom 200 ml

Alkalmazási terület

Használat Arc

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Tulajdonságok

Hatás Tisztító, Nyugtató
Specifikáció Dermo, Parfümmentes

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Viszkető bőrre, Irritált bőrre

Korosztály

Korosztály 18+
Kód:  KSPL1337
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3701129807729
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15