Oldal frissítése

BIODERMA Sébium Karácsony 2023 230ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIODERMA Sébium Karácsony 2023 230ml

A BIODERMA Sébium Karácsony 2023 kozmetikai ajándékcsomag minden olyan hölgynek örömet szerez, aki szereti ápolni a bőrét. A Sébium termékcsalád nagyszerű segítség a zsíros és pattanásos bőr elleni küzdelemben. Alkalmas ajándékcsomagként a fa alá vagy bármilyen más alkalomra. A BIODERMA Sébium Karácsony 2023 ajándékcsomag egy gél moussant és egy Sébium Kerato+ krémet tartalmaz, mindez egy elegáns táskába csomagolva érkezik hozzád. Kényeztesd szeretteidet a legjobb minőségű ápolással a BIODERMA kozmetikai ajándékcsomaggal.

A BIODERMA Sébium Karácsony 2023 ajándékcsomag főbb jellemzői

  • A BIODERMA Sébium kozmetikai ajándékcsomag minden nőnek örömet szerez majd
  • Sébium Kerato+ tisztító gélt és krémet tartalmaz
  • Mindent egy stílusos neszesszerbe csomagoltunk
  • A Sébium termékcsaládot kifejezetten a problémás és pattanásos bőrre tervezték
  • A tisztító gél szabadalmaztatott Fluidactiv komplexet tartalmaz, amely kíméletesen, de alaposan tisztítja a bőrt és szabályozza a faggyútermelést
  • A BIODERMA Sébium Kerato+ alkalmas nappali és éjszakai használatra
  • A Sébium Karácsony 2023 szett alkalmas ajándéknak a fa alá vagy bármilyen más alkalomra

A szabadalmaztatott Fluidactiv komplex tisztítja a bőrt és szabályozza a faggyútermelést

A BIODERMA Sébium Gel Moussant egy speciális kozmetikai termék, amelyet a bőr alapos tisztítására terveztek. A gél nem irritáló anyagokból áll, és nem tartalmaz szappant, így a bőr nagyon jól tolerálja, és nem irritálja a szemet. Ez a termék tökéletesen tisztítja a bőrt és szabályozza a faggyútermelést. Kombinált, zsíros és pattanásos bőrre tervezték. Ennek a tisztító gélnek a gazdag formulája szabadalmaztatott Fluidactiv® komplexet tartalmaz, amely kíméletesen, de alaposan tisztítja a bőrt és szabályozza a faggyútermelést. A termék illatmentes, továbbá színezék- és szappanmentes. Nem komedogén, ami azt jelenti, hogy nem tömíti el a pórusokat. A Sebium Moussant nagyon gyengéd tisztító összetevőket tartalmaz, amelyek nem nehezítik el a bőrt. Kényeztesd bőrödet egy alapos tisztítással és maximális kezeléssel!

A csomag tartalma:
Sébium Gel moussant 200 ml
Bioderma Sébium Kerato+ 30 ml
Kozmetikai táska

Összetétel

BIODERMA Sébium Gel moussant: AQUA/WATER/EAU, NÁTRIUM-KOKOAMPOACETÁT, NÁTRIUM LAURET-SZULFÁT, METHYLPROPANEDIOL, DISODIUM EDTA, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CINC-SULFÁT, RÉZ-SZULFÁT, GINKGO BILOBA LEVÉL KIVONAT, PEG-90 GLICERIL-IZOSZTEARÁT, LACTIC ACID, LAURETH-2, POTASSIUM SORBATE, SODIUM CHLORIDE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 419] BIODERMA Sébium Kerato+: BIODERMA Sébium Gel moussant:5 DI-C12-13 ALKIL-MALÁT, PROPANEDIOL, PROPIL-HEPTIL-KAPRILÁT, GLICERIN, SALICYLIC ACID, NÁTRIUM-POLIAKRILIL-DIMETIL-TURÁT, ARACHIDYL ALCOHOL, DIMETHICONE, CETEARYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, COCO-GLUCOSIDE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, BIODERMA Sébium Gel moussant:3 SODIUM CITRATE, CHONDRUS CRISPUS KIVONAT, GINKGO BILOBA LEVÉL KIVONAT,4 PROPIL-GALLÁT, GINKGO BILOBA LEVÉL KIVONAT,6 GINKGO BILOBA LEVÉL KIVONAT,5 SODIUM METABISULFITE, TOKOFEROL, BIODERMA Sébium Gel moussant:0

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 230 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Arcgél, Testápoló krém

Csomagolás

Űrtartalom 230 ml

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-
Kód:  VBAL8796
Termékszám:  0745604655378
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15