Oldal frissítése

BIODERMA Sébium H2O Micelláris Víz 250 ml

4,6 39 értékelés
5 090 Ft

BIODERMA Sébium H2O Micelláris Víz 250 ml

 

A BIODERMA Sébium H2O micelláris víz egy kozmetikai termék, amely gyengéden tisztítja a bőrt de nem szárítja ki azt. Finoman, de hatásosan tisztítja meg a bőrt a szennyeződéskől és a feleleges faggyútól, a mikroemulziónak köszönhetően. A készítmény nem tartalmaz szappant, összetétele alkohol és színezék mentes. A micelláris víz csak enyhén illatosított és nem komedogén, ami azt jelenti, hogy a termék nem tömíti el a pórusokat. A micelláris víz alkalmas kombinált, zsíros és aknés bőrre is.

Az akne az egyik leggyakoribb krónikus bőrbetegség, és a leggyakoribb bőrbetegség serdülőkorban. Szinte minden ember, élete során legalább egyszer aknéban szenved. Az akne a fiatalok nagy problémája lehet, nemre való tekintet nélkül. Az akné apró göbökkel jár, melyeket az elzáródott faggyúmirigyek gyulladása okoz. A faggyúmirigyek elzáródása károkat okoz a faggyúmireigyekben, és mély gyulladásokhoz vezet, melyek akár hegeket is hagyhatnak. Az akne leggyakrabban az arcon, a vállon, a mellkas felső részén és a háton jelenik meg.

A micelláris víz aktív tisztító hatóanyagokat tartalmaz amleyek mélyen tisztítják a bőrt, és szabályozzák a faggyú termelődését. A szabadalmaztatott Fluidactiv® komplex normalizálja és szabályozza a faggyú termelődést, nem komedóképző, nem irritálja a szemet, és a bőr nagyon jól tolerálja. Kényeztesd bőrödet egy kiváló minőségű micelláris vízzal, hogy egészséges, sima és természetesen gyönyörű legyen!
Aktív hatóanyagok:

  • A tisztító hatóanyagok mélyen tisztítják a bőrt és szabályozzák a faggyú termelődést.
  • A szabadalmaztatott Fluidactiv® komplex, normalizálja és szabályozza a faggyútermelést

Bőrtípus:
Kombinált, zsíros és aknés bőrre.
Alkalmazás:
Nedvesítsd meg a vattakorngot a micelláris vízzel, és tisztítsd meg arcodat. Addig ismételd meg, amíg a vatta tiszta nem marad.
Használat után nem kell leöblíteni, viszont a kíméletes szárítás szükséges. Finoman érintsd meg az arcodat egy tiszta pamut törölközővel. A terméket minden nap lehet használni, reggel és este.
Tipp:
Ahhoz, hogy a bőrödnek tökéletes megjelenést biztosíts, kombináld a micelláris víz használatát más Bioderma Sébium termékekkel.?
Kiszerelés:
250 ml

Összetevők:
AQUA/WATER/EAU, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, SODIUM CITRATE, ZINC GLUCONATE, COPPER SULFATE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 442]

Összetétel

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, DISODIUM EDTA, MANNITOL, XYLITOL, CETRIMONIUM BROMIDE, RHAMNOSE, NIACINAMIDE, HEXYLDECANOL, SODIUM HYDROXIDE, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, TOCOPHEROL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 546]

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Problémás, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-

Típus

Termék típus Micellás víz

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Tisztító

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 1 db
Űrtartalom 250 ml

Alkalmazási terület

Használat Arc

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Tulajdonságok

Hatás Tisztító, Hidratáló, Hipoallergén, Tápláló

Összetétel

Összetétel jellemző Alkoholmentes
Kód:  KSPL1322
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3401398309442
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05