Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BIODERMA Sébium Gel Moussant 500 ml

4,9 35 értékelés
6 590 Ft

BIODERMA Sébium Gel Moussant 500 ml

A Bioderma Sébium Gel Moussant tisztító gél egy speciális kozmetikai termék, amelyet a bőr alapos tisztítására terveztek. A gél nem irritáló anyagokból áll, mosási alapja nem tartalmaz szappant, ezért a bőr nagyon jól tolerálja és nem irritálja a szemet. Ez a termék tökéletesen tisztítja a bőrt és szabályozza a faggyútermelést. A zsíros és kombinált bőr tisztítására szolgál, amely rendszeres használat után láthatóan jobb megjelenést biztosít. Csak egy kis mennyiséget alkalmazz, hogy egy gyengéd habot hozz létre egy finom illattal, és élvezd a tisztaság érzetét. Kényeztesd magad a francia kozmetikai termékkel - az első használat után azonnal beleszeretsz majd a gélbe.

500 ml Bioderma Sébium Gel Moussant tisztító gél főbb jellemzői

  • A gélt a bőr alapos tisztítására tervezték
  • Tartalmazza a szabadalmaztatott Fluidactiv komplexet, amely óvatosan és hatékonyan tisztítja a bőrt
  • A termék szabályozza a bőrfaggyú kialakulását
  • A gél térfogata 500 ml
  • A gélt praktikus szivattyú segítségével alkalmazzuk
  • A Sébium-gélt zsíros és kombinált bőrre fejlesztették
  • A rendszeres használat után a termék látható eredményeket hoz

Nagyszerű eredmények

A bőr tökéletesen tiszta, kellemes tapintású és kellemesen puha lesz. Ez a habos gél nem csak a bőrt tisztítja, hanem a sminket is megtisztítja, eltávolítja a szennyeződést és az izzadságot. A termék érzékeny és aknés bőrre is alkalmas. A rendszeres használatnak köszönhetően néhány nap alatt a bőr minősége és általános megjelenése láthatóan javul.


Tökéletes gélkészítmény

A tisztító gél gazdag összetétele a szabadalmaztatott Fluidactiv komplexet tartalmazza, amely finoman, de alaposan megtisztítja a bőrt és szabályozza a faggyútermelést. A termék parfümmentes, nem tartalmaz színezékeket vagy szappanokat. Ez nem komedogén, ami azt jelenti, hogy nem tömíti el a pórusokat. A Sebium Moussant nagyon gyengéd tisztítószereket tartalmaz, amelyek nem terhelik a bőrt.


Használat:
Óvatosan habosítsd fel a gélt a kezedben, és nedves arcra vagy testre alkalmazd. Ezután óvatosan öblítsd le és szárítsd meg pamut törülközővel. A csomagolás egy praktikus szivattyút is kínál az egyszerű használathoz.

Tipp:
A zsíros bőr tökéletes ápolásához használd ezt a gélt más Bioderma Sebium termékekkel együtt.
Összetétel:
Water, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Laureth Sulfate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Pamate, PEG-40 Glyceryl Cocoate, Disodium EDTA, Citrid Acid, Zinc Sulfate, Sodium Coceth Sulfate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Copper Sulfate, Gingo Biloba Extract, Sodium Chloride, Xylitol, Fructooligosaccharides, Mannitol, Rhamnose, Sodium Hydroxide, Propylene Glkycol, Sodium Methylparaben, Sodium Propylparaben, Fragrance (Parfum)


Összetétel

AQUA/WATER/EAU, GLICERIN, XYLITOL, NÁTRIUM-POLIAKRILÁT, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, TRIDECETH-6, DISODIUM EDTA, NIACINAMIDE, PEG/PPG-18/18 DIMETIKON, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, SODIUM HYALURONATE, HEXYLDECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, RHAMNOSE, LAMINARIA OCHROLEUCA KIVONAT, PYRUS MALUS (ALMA) MAGKIVONAT, BRASSICA CAMPESTRIS (REPCE) SZTEROLOK, TOKOFEROL, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 568]

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Termék típusa

Termék típusa Gél
Szappan típusa Folyékony

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-

Típus

Termék típus Gél

Hatás

Hatás Tisztító, Pattanásokra

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 1 db
Űrtartalom 500 ml

Alkalmazási terület

Használat Arc

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Tulajdonságok

Hatás Tisztító
Specifikáció Dermo
Kód:  KSPL2339
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3401399277092
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15