Oldal frissítése

BIODERMA Sébium Hámlasztó gél 100 ml

4,6 15 értékelés
4 890 Ft

BIODERMA Sébium Hámlasztó gél 100 ml

A BIODERMA Sébium Exfoliating Gel egy kozmetikai termék, amely eltávolítja a szennyeződéseket mélyen a bőr pórusaiból. A gél aktív összetevőkből álló mikrorészecskéket tartalmaz, amely szabályozza a keratinocitákat és jótékony hatással van a problémás, pattanásos bőrre. Ennek köszönhetően felgyorsítja a szennyeződések eltávolítását a pórusok mélyéről és serkenti a sejtek megújulását. A terméket kombinált, zsíros és aknés bőrre tervezték, így az nem zavarja a bőr egyensúlyát, és ideálisan előkészíti a bőrt az esetleges védő- ápoló készítmény alkalmazására is.

Az akné az egyik leggyakoribb krónikus bőrbetegség, és a leggyakoribb bőrbetegség a serdülőkorban. Szinte minden ember megtapasztalja a jelenséget legalább egyszer az életében. A pattanásos bőr különösen a fiatalok körében okoz nagy ijedtséget, nemtől függetlenül. Az akné a faggyúmirigyek gyulladásából alakul ki, amit gyakran azok eltömődése okoz. Ezek megléte gyulladt váladékozó kitüremkedés formájában mutatkozik, amely után hegek maradhatnak. Az akné leggyakrabban az arcon, a váll, mellkas és hát területein jelenik meg.

A termék gazdag összetétele tartalmaz egy szabadalmaztatott komplex Fluidactiv® összetevőt, amely szabályozza a faggyútermelést. A gél enyhén illatosított és nem tartalmaz komedogén hatóanyagokat, ami azt jelenti, hogy nem tömíti el a pórusokat. Rendkívül finoman tisztító összetevőkkel készült, amelyek nem terhelik meg a bőrt. A gél rendszeres használata által a bőr textúrája simább lesz, a pórusok összehúzódnak, és a bőr visszakapja ragyogását. Kényeztesd bőrödet alapos tisztítással és maximális gondoskodással!
Hatóanyagok:
A szabadalmaztatott Fluidactiv® komplex szabályozza a faggyútermelést.
Bőrtípus:
Vegyes, zsíros és pattanásos bőrre
Használat:
Vidd fel a gélt az enyhén benedvesített arcra, elkerülve a szem környékét. Körkörös mozdulatokkal masszírozd be 1-2 percig, majd öblítsd le és finoman töröld szárazra az arcodat. Alkalmazd egy héten egy vagy két alkalommal.
Tipp:
Ez a hámlasztó gél alkalmas az arcra és a testre.
Térfogat:
100 ml
Összetétel:
AQUA/WATER/EAU, POLYETHYLENE, SODIUM LAURETH SULFATE, XANTHAN GUM, LAURYL GLUCOSIDE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, GLYCOLIC ACID, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, PROPYLENE GLYCOL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 459]


Összetétel

AQUA/WATER/EAU, POLYETHYLENE, SODIUM LAURETH SULFATE, XANTHAN GUM, LAURYL GLUCOSIDE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, GLYCOLIC ACID, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, PROPYLENE GLYCOL, FRAGRANCE (PARFUM).

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Problémás, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Ajánlott

Ajánlott Arcra, Testre

Hámlasztás intenzitása

Peeling intenzitása Mély

Típus

Típus Uniszex

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-

Típus

Termék típus Peeling

Hatás

Hatás Világosító, Tisztító, Pattanásokra

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Csomagolás

Űrtartalom 100 ml

Alkalmazási terület

Használat Arc

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Tulajdonságok

Hatás Tisztító

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Pattanásos bőrre

Összetétel

Összetétel jellemző Szalicilsavas
Kód:  KSPL1324
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3401574131423
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10