Oldal frissítése

BIODERMA Nodé K Keratoreducing Shampoo 150 ml

6 490 Ft

BIODERMA Nodé K Keratoreducing Shampoo 150 ml

Szeretnéd, ha a hajad elbűvölően szép és egészséges lenne? Ebben az esetben a(z) NAOS 150 ml űrtartalommal bíró samponja biztosan elvarázsol. Elsősorban azoknak a szőkéknek ajánlott, akik leginkább a hűvös szőke színt kedvelik. Természetesen ez a típusú sampon nem helyettesíti a rendszeres hajmosást, ugyanakkor nagyszerű a szín világosítására. A(z) BIODERMA Nodé K Keratoreducing Shampoo 150 ml minden hajtípusra pompás választás. Női és férfi hajra tökéletes. Amennyiben szeretsz folyékony (klasszikus) konzisztenciájú samponokat használni, ez a típus tetszeni fog. Korpás hajra igazán hatékony. Még a viszkető fejbőrrel is könnyedén megbirkózik. A sampon hatékony korpás fejbőr esetén.

A(z) BIODERMA Nodé K Keratoreducing Shampoo 150 ml sampon fontosabb tulajdonságai

  • Használatával a haj gyönyörű és egészséges lesz
  • Eltávolítja a sárga tónusokat
  • A(z) NAOS sampon teljes űrtartalma 150 ml
  • Minden hajtípusra csodás választás
  • Férfiaknak és nőknek is tökéletes
  • Hatékony korpásodás ellen
  • Még az erősen viszkető fejbőrrel is gyorsan megbirkózik
  • Hatékony korpásodás ellen
  • A(z) BIODERMA Nodé K Keratoreducing Shampoo 150 ml sampon típusa: folyékony (klasszikus)

Összetétel

AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, NÁTRIUM-KAKOAMPHOACETÁT, MAYS (CORN) STARCH, DINÁTRIUM-LAURIL-SZULFOSZUKCINÁT, NÁTRIUM-KOKOIL-IZETIONÁT, SALICYLIC ACID, CETEARYL ALCOHOL, GLICERIN, HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ, C12-13 ALKIL-LAKTÁT, POLYQUATERNIUM-10, AKRILÁTOK/SZTEARÁT-20-METAKRILÁT KOPOLIMER, SODIUM HYDROXIDE, JUNIPERUS OXYCEDRUS FA KIVONAT, MANNITOL, XYLITOL, OLEYL ALKOHOL, TITANIUM DIOXIDE, RHAMNOSE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, NÁTRIUM BENZOÁT, ZANTHOXYLUM BUNGEANUM GYÜMÖLCS KIVONAT, PLECTRANTHUS BARBATUS GYÖKÉR KIVONAT, NÁTRIUM-LAURIL-SZULFÁT, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA KIVONAT, TOCOPHEROL, HIDROGÉNEZETT PÁLMA-GLICERID-CITRÁT. [BI 511]

Paraméterek

Típus

Termék típus Sampon

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Hatás

Hatás Korpa, Viszketés, Pikkelysömör

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)
Kód:  KSVL8761
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3401577939958

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10