Oldal frissítése

BIODERMA Hydrabio H2O Solution 250 ml

4,6 40 értékelés
3 690 Ft

BIODERMA Hydrabio H2O Solution 250 ml

A H2O BIODERMA Hydrabio Solution micelláris víz alkalmas a smink eltávolítására és az arc megtisztítására. A tiszta bőr az alapos éjszakai pihenés eredménye, amely során bőre regenerálódik, emellett ilyenkor tudja feldolgozni a felhasznált regeneráló termékeket is. Továbbá, a tökéletes smink nélkülözhetlen első lépése a bőr megtisztítása. Tisztítsa meg a bőrét minden szennyeződéstől az elhalt hámsejtektől és a sminktől a micellás vízzel. A termék bőrét tökéletesen puhává és hidratálttá teszi, emellett pedig makulátlan tisztaságot garantál.

A micelláris víz alkalmas dehidratált és érzékeny bőrre. Az Aquagenium tartalmú komplexum stimulálja a bőrsejtek hidratáló képességét amely a bőr mélyebb rétegeiben, amely által beáll a bőr egyensúlya. Ennek az egyszerű tisztító terméknek a használata nem igényel öblítést. Emellett nem irritálja a szemet, nem szárítja a bőrt, nem tömíti el a pórusokat és nem hagy maga után zsíros érzetet. A micelláris víz használata után a bőrébe visszatér az energia, a lágyság és a frissesség. Élvezze ki a micelárris víz hatásait amely kényezteti majd a bőrét. 

Bőr típus:
Dehidratált és érzékeny bőrre.

Hatóanyagai:
Aquagenium komplex - a bőr hidratáltságának

Hatások:
Eltávolítja a vízálló sminket és minden szennyeződést a bőrről
Az eredmény friss és tiszta bőr
Hidratáló
Nem irritálja a szemet
Nem tömíti el a pórusokat
Hipoallergén

Alkalmazás:
1 - 2x naponta tisztítsa meg vele az arc, a szem és a nyak területét egy vattakoronggal. Használjon utána hidratáló krémet.

Kiszerelés:
250 ml-es

Összetétel

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, POLYSORBATE 20, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, NIACINAMIDE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PROPYLENE GLYCOL, HEXYLDECANOL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 546V1]

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-

Típus

Termék típus Micellás víz

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Bőrnyugtató, Tisztító

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 1 db
Űrtartalom 250 ml

Alkalmazási terület

Használat Arc

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Tulajdonságok

Hatás Tisztító, Hidratáló, Tápláló, Nyugtató

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Száraz bőrre

Összetétel

Összetétel jellemző Alkoholmentes
Kód:  KSPL1334
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3401399694127
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10