Oldal frissítése

BI-OIL Gel 200 ml

4,7 7 értékelés
7 390 Ft

BI-OIL Gel 200 ml

A 200 ml-es BI-OIL Gel innovatív módon ápolja a száraz bőrt. Nagyszerű előnye egyedi összetétében rejlik, amely leginkább olaj alapú, amelyben a vizet olaj helyettesíti. A gél így nem zavarja a bőr természetes védőrétegét. A víz csak minimális mennyiségben, csupán 3% -ban van jelen benne, amely elegendő a nedvesítőszerek feloldásához. A BI-OIL gél hatékonyan kezeli a száraz és kiszáradt bőrt, biztosítja a hidratálást és véd a kiszáradástól. A Bi-Oil olajon kívül a gél továbbá sheavajat és más olajokat is tartalmaz a nedvesség elvesztesének megakadályozására. A termék nem-komedogén és érzékeny bőrre is alkalmas.

Hatóanyagok:

  • A Bi-Oil olajat, sheavajat és más olajokat tartalmazó komponens hidratálja a bőrt és megakadályozza a nedvesség elvesztését.

Használata:
Vigyél fel egy kis mennyiséget a száraz bőrre. Kevesebbet használj, mint amikor krémet alkalmazol. Ne használd sérült bőrön. Nem használható irritáció esetén. Kerüld a szemmel való érintkezést. Ha szembe jut, alaposan öblítsd le vízzel. Tartsd távol gyermekektől.
Bőrtípus:
A készítmény száraz vagy nagyon száraz bőrre alkalmas.
Térfogat:
200 ml
Összetétel:
Paraffinum Liquidum, Isopropyl Palmitate, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Aqua, Isopropyl Myristate, Urea, Caprylic/Capric Triglyceride, Isostearyl Isostearate, C26-28 Alkyl Dimethicone, Sodium Lactate, Gluconolactone, Sodium PCA, Sodium Hyaluronate, Octyldodecyl PCA, Sucrose Laurate, Sucrose Stearate, Lactic Acid, Lanolin, Butylene Glycol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Bisabolol, Helianthus Annuus Seed Oil, Silica, Glycine Soja Oil, BHT, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Tocopherol, Anthemis Nobilis Flower Oil, Calendula Officinalis Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Parfum, Citronellol, Farnesol, Limonene, Linalool, CI 17200.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum, Természetes kozmetikum

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Regeneráló, Tápláló, Bőrpuhító
Specifikáció Natúr
Kozmetikum sorozat Bambuszos

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Terméktípus

Terméktípus Olaj, Gél

Rendeltetés

Meghatározás Test

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz
Kód:  KSPL23435
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6001159128922
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20