Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BEVIRO Transparent Shaving Gel 250 ml

5 3 értékelés
Leárazás
6 090 Ft

BEVIRO Transparent Shaving Gel 250 ml

Ha tökéletesen sima és zökkenőmentes borotválkozásra vágysz irritáció nélkül, akkor a cseh Be-Viro márkájú borotválkozó gél megfelelő választás számodra. A gél átlátszó, így egyetlen szőrszálat sem tévesztesz szem elől, és mindig pontosan tudni fogod, melyik terület igényel még borotválkozást. A borotválkozó gél babassu olajat és aloevera-t is tartalmaz, így tökéletesen táplálja és hidratálja a bőrt. Emellett összehúzza a pórusokat és az allatoninnak köszönhetően segít a kisebb sebek gyógyításában. A Be-Viro átlátszó borotválkozó gél nagyszerű állagával lehetővé teszi a sima borotválkozást, míg a borotválkozást követően kellemesen puha bőrt eredményez.

A Be-Viro átlátszó borotválkozó gél főbb jellemzői

  • Átlátszó gél a kifogástalan borotválkozáshoz
  • Alkalmas az arc és a többi testrész borotválására
  • A Be-Viro borotválkozó gél táplálja és hidratálja a bőrt
  • Hűsítő mentolt tartalmaz
  • A Be-Viro átlátszó borotválkozó gél összehúzza a pórusokat és gyógyítja kisebb sebeket
  • A gyártó egy cseh márka
  • A professzionális fodrászok körében is népszerű

Alkalmazás:
Vidd fel egyenletesen a bőrre az ujjaiddal. Borotválkozás után alaposan öblítsd le vízzel. Kerüld ki a szem területét. A termékben található esetleges csomók nem termékhiba jelei, hanem a minőség és a tiszta összetevők bizonyítéka. A csomók a zsírsav vagy viasz kicsapódása a shea vajból.

Összetétel:
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Babassu Oil Glycereth-8 Esters, Carbomer, Panthenol, Polysorbate 80, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Allantoin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Menthol, Sodium Hydroxide, Parfum, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-CyclohexeneCarboxaldehyde, Limonene, Linalool

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Gél

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  HOL305
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594191202227

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10