Oldal frissítése

Beurer MP100

4,6 10 értékelés
68 990 Ft

Beurer MP100

 Beurer MP100 professzionális manikűr-/pedikűrállomás segítségével körmei a legjobb ellátásban részesülhetnek, akár otthon is. 10 minőségi zafír feltéttel van felszerelve, mely biztosítja a készülék hosszú élettartamát. Az egyenletes működés és az opcionális balra vagy jobbra forgó fej garantálja, a professzionális köröm- és lábápolást. A készülék teljesítménye akár a percenkénti 20.000 fordulatszámot is elérheti, és műkörmöt viselők is bátran használhatják. Védősapka pedig megakadályozza, hogy a körömreszelékek szétszóródjanak. 

Legfontosabb jellemzők

  • Fokozatmentes szabályozás 
  • 5000-20000 fordulat
  • Jobbra / balra forgó
  • Próbáljon összpontosítani valami másra
  • Műköröm kezelésére is alkalmas
  • Védősapka a körömreszelékekhez
  • Cukorbetegek is használhatják
  • Biztonsági zár

Feltétek használata

Minden egyes feltétnek saját feladata van. A durvább zafír kúp, a száraz vagy kemény bőr és bőrkeményedés eltávolítására alkalmas. A finom és durva zafír lemezt használja a köröm pótlásakor és kezelésekor. A henger reszelő eltávolítja az érzéketlen és durva köröm felületet és simává teszi azt. A körömvágó a túlnőtt körmök eltávolítására szolgál. A kerek zafír reszelőt a tyúkszem illetve a nagyon durva bőr kezelésekor kell használni. Ahhoz, hogy megszabaduljunk a benőtt körmök valamint az elhalt körömrészektől, haználjuk a körömreszelőt. A filc kúp használatával a körmök simák és csiszoltak lesznek. A dörzspapír feltét eltávolítja a talpakon, illetve a sarkakon található száraz és repedezett bőrkeményedést is. A csomag összesen 30 eldobható dörzspapír feltétet tartalmaz. 

 

Paraméterek

Tápellátás

Áramforrás Hálózati - 230 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok Természetes és zselés körömhöz
Fordulatszám 20 000 ford/perc
Kód:  BEU155c
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  BEU-MP100

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05