Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Beurer MP 41

4,4 79 értékelés
16 590 Ft

Beurer MP 41

A Beurer MP 41 profi manikűr és pedikűr szett a kedvenced lesz, ha fontos neked a megjelenés, valamint a kéz és láb körmeinek ápoltsága. A Beurer vezető márka a pedikűr- és manikűreszközök gyártói között. A pedikűr során könnyedén eltávolítja a készülék a bőrkeményedéseket, kifogástalan megjelenést kölcsönözve lábainak. Az ápolatlan köröm a múlté! A Beurer  MP 41 készülékkel egyszerűen formázhatja körmeit a legújabb trendeknek megfelelően. 

A készülék 7 kiegészítőt tartalmaz bőreltávolításhoz, csiszoláshoz és egyéb körömápolási kezelésekhez. Két sebesség választható, valamint jobbra és balra forgás, valamint a beépített LED lámpával is rendelkezik a készülék. Lábai megérdemlik, hogy ezzel a szettel kezelje őket. Jutalma nem csak a tökéletes megjelenés, de egy egészségesebb élet is.
Jellemzők:
Sebesség:Két sebesség: 3800 és 4600 fordulat percenkéntBalra és jobbra forgás
Kiegészítők száma:
7 zafírfej
Áramellátás:
hálózati konnektor csatlakozó
Világítás:
Fényes LED
Tartozékok:
doboz

Paraméterek

Tápellátás

Áramforrás Hálózati - 230 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok Beépített világítás
Feltétek száma 7
Csomag része Utazótok, Töltő
Fordulatszám 4 600 ford/perc

Sebességek száma

Sebességfokozat 2

Típus

Típus Női
Kód:  BEU150c
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  BEU-MP41

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05