Oldal frissítése

BETTY BARCLAY Pure Pastel Rose EdT 20 ml

3 390 Ft

BETTY BARCLAY Pure Pastel Rose EdT 20 ml

Ha kedveled a kellemes női illatokat, akkor biztosan tetszeni fog a népszerű BETTY BARCLAY eau de toilette. A bűbájos BETTY BARCLAY női eau de toilette használatával mindenki csodálatát kivívhatod körülötted. A virágos jegyek elvarázsolják a férfiakat, a finom illat a nők kedvence lesz, a friss illat pedig mindenkit magával ragad. Minden egyes virág a többi illat-összetevővel kombinálva kap meghatározó jelleget. Adj egy esélyt a kibontakozásra a megkapó BETTY BARCLAY eau de toilette-tel, amellyel soha nem maradsz észrevétlen.

Eau de Toilette BETTY BARCLAY Pure Pastel Rose EdT 20 ml ...

A kiváló BETTY BARCLAY Pure Pastel Rose EdT 20 ml legfontosabb tulajdonságai

  • A megkapó BETTY BARCLAY eau de Toilette kellemes női tónusokat tartalmaz
  • Az illat természetét alapvetően meghatározza a domináns virágos tónusok keveréke
  • Az eleganciát és a pompát egyesíti a népszerű BETTY BARCLAY eau de toilette illat, amelynek származási helye Németország
  • Térfogata 20 ml
  • Vedd körül magad ezzel a magával ragadó illattal, amikor csak kedved tartja

A méltán híres BETTY BARCLAY eau de toilette különleges illattal büszkélkedhet

Fedezd fel mi rejlik a parfüm mögött a népszerű BETTY BARCLAY eau de toliette illatával. Az uralkodó virágos elsődleges illatfajta a teljes nap folyamán kellemes érzést biztosít az összetevők gondos kiválasztásának köszönhetően. Származási helye Németország. Az itt készített BETTY BARCLAY eau de toilette az energia és az érzékiség kiapadhatatlan forrása, amely bármely alkalmat bearanyoz. Az üveg térfogata 20 ml. Ez az eau de toilette illat kiváló választás a hétköznapi rohanáshoz, illetve különleges alkalmakra egyaránt. Biztosan sok felejthetetlen pillanatot szerezhetsz vele.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Németország

Űrtartalom

Űrtartalom 20 ml
Kód:  KPFC3713
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4011700337439

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15