Oldal frissítése

Bermuda blue medál Swarovski kristályokkal díszítve 34072,5 (925/1000; 4,2 g)

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bermuda blue medál Swarovski kristályokkal díszítve 34072,5 (925/1000; 4,2 g)

A Bermuda blue medál egy Swarovski Elements kristályokból álló, ródiumozott ezüstből készült, gyönyörű ékszer. A kristályok virág formát alkotnak, a kék szirmokat tiszta kristályok díszítik. Ez az elbűvölő, romantikus hangulatú medál kiváló választás minden nő és lány számára, kortól függetlenül. Az ékszer ezüst láncra is felfűzhető, amely azonban nem része a csomagnak. Elegáns megjelenése révén a medál a társasági összejövetelekre szánt gyönyörű ruhák tökéletes kiegészítője lehet, de bátran viselheted a dolgos hétköznapokon is. Merülj el a precíz kidolgozottságú ékszer szépségében, és élvezd a viseletét!

A Swarovski kristályok 32%-ban ólomoxidot tartalmaznak. Ez a hozzáadott anyag magasabb fokú keménységet, tisztaságot, és fényességet biztosít. A kövek emellett különleges kémiai kezelésen estek át, amelynek hatására még a megvilágított vitrinek mesterséges fényében is csillogóbbnak tűnnek. A Swarovski Elements ékszerek nem okoznak bőrirritációt, és nem színeződnek el.

Az ezüstöt gyakran használják az ékszeriparban, különösen a tulajdonságai miatt. Egyszerű szépségének és megfizethetőségének köszönhetően az ezüst minden korosztály divatkiegészítőinek legnépszerűbb anyaga. A medál a világhírű, osztrák Swarovski cég Elements kollekciójából származó, eredeti, lila és átlátszó, csiszolt kristályaiból áll. Felületét ródiumozott ezüsttel vonták be, amely megakadályozza az elszíneződést, és fényének elvesztését. Ez a technológia növeli az ékszer ellenállását és fénymegtartó képességét, ezért első látásra szinte megkülönböztethetetlen a fehér aranytól. Ékesítsd a nyakad ezzel a gyönyörű medállal, amely kiemeli természetes szépségedet!


Anyag:
Ezüst 925/1000 RH
Öntvény:
Swarovski Elements kristályok
Szín:
Kék
Hosszúság:
25 mm
Tömeg:
4,4 g

 
 
 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Ékszer típus

Ékszer típusa Medál

Kirakás, kövek

Kirakás Swarovski kristályok

Méret

Méret 2,5 cm (25 mm)

Anyag

Anyag Kristály, Ezüst
Finomság Ezüst 925/1000
Ékszer tömege 4,20 g
Felületkezelés Ródiumozott
Kód:  SP3224
Termékszám:  8590962344189

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15