Oldal frissítése

BENTLEY Bentley for Men EdT 100 ml

4,5 12 értékelés
9 690 Ft

BENTLEY Bentley for Men EdT 100 ml

Kölnivíz Bentley for Men egy csodálatos illat férfiaknak, amely megnyitja az ajtót, hogy a világon a luxus limuzinok Bentley. A design az egyedülálló illat flakon kiemeli az elegáns és szimmetrikus formák ikonikus Bentley limuzin. Ez férfias illat alkalmas a férfiak, akik értékelik az érzéki elegancia és kiváló stílusát. 
Egy erős bázis a pacsuli és a cédrus benzoin támasztja alá az eredeti illata valódi bőr. Babérlevél, bors fűszer fás tarkított zsálya, érzéki illat a fahéj és a durva illata rum. A férfi, aki vallja ezt illat, szereti a luxust és a szeretet úszunk a reflektorfényben. Nem bánja, hogy a figyelem középpontjába, és élvezi a figyelmet a szép nők. Csomagolja magát az elegáns fátyol illata Bentley és élvezni az életet!
Hozzávalók:Szív: fás, rum, fahéj, zsályaBázis: Bőr, cédrus, pacsuli, benzoinFej: babérlevél, bergamot, bors
kötet:
100 ml-es

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Keleti
Illatösszetevők Bergamott, Cédrus, Bőr, Bors, Fahéj
Származási hely Anglia

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFH308b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7640111497394

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20