Oldal frissítése

Bentiu 007-11465A

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bentiu 007-11465A

Talán minden nő vagy lány azt akarja, hogy neki ruhát dúsított tökéletes ékszer, melynek csúcspontja az nem lehet kétséges ezeket az órákat a márka Bentiu. A termék jól néz ki abból az alkalomból, kulturális rendezvények, szabadidős tevékenységek és a munka teljes buzgalom.

legfontosabb jellemzői

  • Órák alkalmasak bármilyen alkalomra
  • Nagyon érdekes díszítő kerülete
  • Ásványi üveg erős és kemény
  • Kényelmes viselet, köszönhetően a fém csík
  • Watch Ezüst színű kiegészíti az öltözékét

Egy darab tökéletesség

Ház ezüstöt megfelelően köszörült díszített strassz körül kerülete. Pebbles szép fényt és csillogást, a puszta érintése a napfény. Az arca fehér és meg könnyen leolvasható nagy számok. Finom kezek bevezeti a hibátlan működésének Quartz óraszerkezet akkumulátor. A védelem a darab kezeli ásványi üveg, amely nem tapad a karcolásoktól. A fém szalag ezüst festékkel úgy tervezték, hogy tökéletes kényelmet. 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság Vízálló
Kód:  KHO8578
Termékszám:  8592445099241

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20